DREPT LA REPLICA – COSMIN POTERAȘ : Le-am măsurat, să vedem cine o are mai mare. În ce case stau politicienii craioveni

0
753

Senatorul Cosmin Poteras ne-a solicitat un drept la replica fata de articolul prezentat ieri pe pagina noastra : Le-am măsurat, să vedem cine o are mai mare. În ce case stau politicienii craioveni.

Va prezentam Dreptul la REPLICA solicitat de catre COSMIN POTERAS :

“Vă solicit pe această cale să modificați articolul, astfel încât să includă dreptul meu la replică.

Astfel, fac urmatoarele precizări:
– Casa pe care o dețin din comuna Preajba are suprafața construită de 135 mp, cu tot cu terasa, suprafața utilă este de 90 mp iar ceea ce dvs. insinuați a fi etaj/mansardă este de fapt un pod neamenajat folosit ca spațiu de depozitare. Casa a fost construită în 2018 și respectă proiectul tehnic. Invit orice jurnalist care vrea sa verifice aceste afirmații să mă viziteze.
– În ceea ce privește numărul de luări de cuvânt în plenul Senatului, am 114 intervenții în 400 de sedințe. Foarte puțini senatori au mai multe intervenții. Vă las aici link: https://senat.ro/FisaSenator.aspx?ParlamentarID=70B72ACF-9451-40EF-9DB0-87D4BAC6817A
Dealtfel, cele mai multe intervenții în plen sunt puse pe pagina mea de facebook .”, a mentionat pe adresa noastra de email onlinecraiova@gmail.com .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.