Drept la replica : Iata cum arata Marele Jaf pus in practica de PSD la Malu Mare …

0
613

Pe adresa de email a ziarului nostru a ajuns un mesaj pe care il publicam ca drept la replica la articolul Iata cum arata Marele Jaf pus in practica de PSD la Malu Mare

Stimate domn,
mă numesc Alina Ușurelu, sunt avocat în Baroul Dolj și fiica lui Ilie Dodocioiu, de care se face vorbire în articolul despre Malu Mare. În articolul defăimător pe care l-ați publicat dumneavoastră, care, în fapt, nu este un articol, ci este preluat ca un e-mail trimis de un așa-zis cetățean îngrijorat, se face referire la faptul că subsemnata aș fi primit un autoturism marca Mercedes de la tatăl meu, care, la rândul lui, l-ar fi primit de la o terță persoană.
Vă învederez că subsemnata dețin în proprietate un singur autoturism Smart de 4 locuri, cumpărat în anul 2007 (adică acum 13 ani) cu contract de vânzare-cumpărare de la un cetățean care îl achiziționase din Germania. Vașparea acestuia de piață nu depășește în prezent 4000 lei. Vă solicit să eliminați de îndată de pe site-ul administrat de dvs. această informație defăimătoare. În sens contrar, înțeleg să vă notific că urmează să formulez cerere de chemare în judecată împotriva dvs. prin care vă solicit despăgubiri pentru pagubele produse onoarei și probității mele profesionale, prin punerea în circulație a unor zvonuri și informații mincinoase.
Cu stimă,
Avocat Alina Ușurelu (Dodocioiu)
Avocat titular Cabinet de avocat Alina Dodocioiu

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.