Drumul expres Craiova-Pitesti defapt un drum de acces ilegal !

0
799

Drumul expres Craiova-Pitesti defapt un drum de acces ilegal ! 1Inaugurat cu mare fast de catre PSD , drumul este defapt un drum de acces catre drumul expres Craiova-Pitesti . Azi ne-am deplasat acolo dupa unele semnalari ca utilajele numai sunt si am aflat ca acest drum este unul de acces ..

Am spus in nenumarate randuri ca acest drum expres nu se va face curand iar azi se confirma acest lucru ..

Drumul de acces este prevazut cu borduri pentru ca in acest moment la acestea se lucreaza iar din punctul nostru de vedere acest drum de acces este ILEGAL pentru ca nu corespunde cu cerintele unei lucrari corespunzatoare .

Facem cu aceasta ocazie un apel la Inspectia de Stat in Constructii pentru ca nu exista AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE , PANOU DE IDENTIFICARE SI ANUNTURI DE INCEPEREA LUCRARII ..

Un alt aspect care trebuie mentionat este faptul ca odata cu aparitia noastra au inceput lucrarile : 2 muncitori au pus borduri in continuarea celor puse ieri de catre Partidul Social Democrat care inca o data ne arata ca acest drum este folosit in scop electoral .

Utilajele sunt degeaba aduse pentru ca acestea nu au nici un scop in acest moment avand in vedere ca se lucreaza doar la borduri ..

Am realizat si un material video special pentru cei care ne urmaresc pe pagina de facebook

Urmarim cu mare interes si atentie ce se intampla cu acest drum de acces ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.