Drumul expres Craiova – Pitesti o telenovela fara sfarsit !

0
257

Drumul expres Craiova - Pitesti o telenovela fara sfarsit ! 1#Oltenia trebuie sa stie ca acest proiect este praf in ochi ! O mare promisiune a ajuns o telenovela fara sfarsit .. #Drumul #expres #Craiova – #Pitesti promis de Lia Olguta Vasilescu ca autostrada iar apoi au revenit la drum expres nu are termen de executie in viitorul apropiat . Se poate observa pe pagina cnadnr.ro problemele acestui proiect . Cei care trec zilnic prin Bals trebuie sa uite de acest mare proiect denumit drum expres .

Citeste si :  Firmele din Craiova incep sa angajeze navetisti

Ce observam pe pagina sunt 2 probleme destul de grave si de notat este ca exproprierile au inceput ..

Va prezentam ce este scris pe cnadr.ro :

“Pentru evitarea sondelor, din zona Ghercesti, este necesar modificarea traseului fata de SF si reconfigurarea acestuia pe aproximativ 40% din tronsonul 1.

Articolul continua dupa recomandari

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Citeste si :  O eleva de la C. T. Constantin Nenitescu din Craiova disparuta de aproape 2 luni

Lipsa Servicii de Consultanta si Verificatori de proiect. In curs de desfasurare procedura pentru Contractul de Supervizare in care sunt introduse si serviciile verificatorilor de proiect.
Lipsa exproprierilor. In data de 25.02.2019 a fost promovat un proiect de Hotarare a Guvernului de expropriere, aflandu-se la aceasta data pe circuitul de avizare interministerial. Acordul de Mediu a fost obtinut in anul 2010, pentru intreg proiectul, dar avand in vedere necesitatea reobtinerii/revizuirii avizelor, va fi obligatoriu necesar revizuirea acordului de mediu.
Lipsa Servicii de Consultanta si Verificatori de proiect.
In curs de desfasurare procedura pentru Contractul de Supervizare in care sunt introduse si serviciile verificatorilor de proiect.”

Citeste si :  Bataie intre doi medici din Craiova.Pacientii au ramas uluiti.

REVIZUIREA acordului de mediu si modificarea traseului sunt doua probleme majore care pot intarzia proiectul ani de zile. Oltenia trebuie sa stie !

 

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.