Drumul spre normalitate in PNL Dolj are inca un episod

0
171
Drumul spre normalitate in PNL Dolj are inca un episod
Drumul spre normalitate in PNL Dolj are inca un episod

Drumul spre normalitate al PNL Dolj are inca un episod in aceste zile si anume Organizarea alegerilor pentru Biroul Permanent al Partidului Național Liberal Craiova care a încins spiritele iar unul din cei care candideaza este Ionut Stroe .

Acesta arată că în acest moment gruparea Giugea – Oprea controlează chitanțierul, baza de date și ștampila. În economia luptei politice interne asta echivalează cu o lovitură de stat.

Redăm integral postarea liderului PNL.

Decalogul alegerilor dubioase în PNL Dolj 

1. De frica competiției, se demite conducerea organizaţiei municipale – nestatutar și premeditat și se impune un președinte agreat.
2. Se convoacă forțat și imediat organizarea de alegeri în organizație (!?!) fară a se consulta cu nimeni din PNL Craiova și în absența unui calendar de alegeri interne.
3. Se ridică din sediu documentele contabile și chitanțierele. Se interzice organizaţiei municipale dreptul de a mai încasa cotizaţiile membrilor săi.
4. Se refuză participarea la alegeri și încasarea cotizației a multor membri invocându-se motive puerile. Se blochează plata cotizațiilor prin delegare, însă celor agreați” li se plătește din ”oficiu”.
5. Se stabilește ca organizarea alegerilor şi încasarea cotizaţiilor să fie făcută la secretariatul organizaţiei judeţene şi nu la Comisia de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor (CODA).
6. Se convoacă selectiv prin sms ședința de alegeri chemându-se inclusiv persoane care nu sunt membri cu drept de vot ai PNL Craiova
7. Se refuză înregistrarea oricărei cereri sau solicitări la secretariatul organizației prin decizia “conducerii”.
8. Se blochează accesul celorlalți candidați la informații și date oficiale despre organizarea alegerilor: lista celor cu drept de vot – convocatorul, documente justificative de plata a cotizațiilor și lista nominală a tuturor candidaturilor
9. Nu se comunică (căci nici nu există) nimanui calendarul alegerilor în întreaga filială Dolj, ci se stabileşti arbitrar doar data pentru cea de la Craiova.
10. Se utilizează cam prea mult telefoanele de “îmbărbătare” în scurta şi nestatutara campanie electorală internă.

Citeste si :  Stefan Stoica , Presedinte PNL Dolj : Am reusit sa strangem 75.000 de semnaturi la nivelul judetului Dolj .

Zâmbiți, mâine poate fi mai rau!

Din pacate absolut toate cele spuse de domnul Ionut Stroe sunt perfect adevarate iar PNL Dolj primeste din partea celor care doresc normalitatea o bila neagra ..

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.