Duamna Vasilescu a aparut sondajul ?? Incredibil !! Duamna se contrazice destul de des impreuna cu presa aservita ..

0
495

Candidatura duamnei Vasilescu la Primaria Craiova a fost o telenovela penibila iar cu concursul unei prese aservite a lasat pana acum cateva zile sa se inteleaga ca nu candideaza la Primaria Craiova … 

Ca sa spunem lucrurilor pe nume incercam sa va explicam situatia …

Acum cateva luni , duamna Vasilescu prin tastele lui Dindirica a aruncat petarda pe facebook ca va candida la Primaria Craiova … Si-a luat atatea injuraturi incat la cateva zile din tastele proprii arunca petarda „Am spus eu ca candidez ? O sa va anunt EU !”..

Timpul trece iar telenovela penibila arunca inca un episod : 99 % am sa candidez la Primaria Craiova …

Cand sa vina 1% , duamna comanda un sondaj (negat apoi de presa aservita) in care a „reusit” sa ajunga sub 20% …

Am intrat in posesia acelui sondaj si am facut un live prin care explicam ca duamna sta foarte prost si nu va candida la Primaria Craiova ..

Duamna Vasilescu a aparut sondajul ?? Incredibil !! Duamna se contrazice destul de des impreuna cu presa aservita .. 1

Marius Pieleanu: AVANGARDE NU A FACUT nici un sondaj la Craiova titreaza un ziar de carton al partidului comunist ..
„Un fakenews, prost scris de niste baieti, la o bere data de pomana, in care se spune ca Lia Olguta Vasilescu are sub 20% in preferintele craiovenilor, a fost preluat de presa centrala si rostogolit.

Pentru ca au afirmat in fakenews-ul cu pricina ca au intrat in posesia unui sondaj de opinie realizat de AVANGARDE la Craiova, azi am mers direct la sursa si l-am sunat pe conferențiar universitar doctor Marius Pieleanu.

Sociologul Marius Peileanu nu numai ca infirmat acest procent dar a ne-a declarat in exclusivitate ca AVANGARDE nu a facut nici un sondaj la Craiova sau judetul Dolj.

”Va spun in exclusivitate ca AVANGARDE NU A FACUT nici un sondaj la Craiova sau in judetul Dolj. Dar pentru ca eu sunt pozitiv in gandire astept o comanda in acest sens. Si daca vine, o onoram. Probabil ca cei care scriu se folosesc de numele AVANGARDE pentru a-si credibiliza informatia. Repet: AVANGARDE nu a facut nici un sondaj in aceasta perioada la Craiova sau in judetul Dolj”, a declarat sociologul Marius Pieleanu pentru gazetadedolj.ro.”

Pentru o bere și trei voturi băieții scot sondaje din burta. Stati ca vin alegerile si vedem atunci cat luati voi si cat ia Olguta scor electoral! Titra acelasi ziar de carton !!!

Astia doi cica au facut sondaj la Craiova si Olguta e sub 20 la suta.

Unuia ii plateste Mititelu cate o bere la Perinita ca e muritor de foame, iar altul e etern candidat la primarie si ia mereu sub 1 la suta, ca nu il voteaza decat mama, nevasta si poate soacra.

Rares Bogdan arunca si el minciuna pe Facebook desi stie cat are Olguta la Craiova ca doar ce a terminat PNL sondaj, dar face pe prostul.

Stati asa ca vin alegerile, baieti, si vedem noi atunci cat luati voi si cat ia Olguta scor electoral!

Duamna Vasilescu a aparut sondajul ?? Incredibil !! Duamna se contrazice destul de des impreuna cu presa aservita .. 2

Ce sa vezi azi … apare sondajul la care noi am facut referire dar fara cifre si cu multe minciuni ale presei aservite ..

„Fotografia electorală a momentului arată că Lia Olguța Vasilescu ar câștiga fără probleme Primăria Craiovei. Un sondaj intern comandat de social-democrați arată că Lia Olguța Vasilescu conduce detașat pe segmentul electoratului care are deja o opțiune clară pentru Primăria Craiovei. La mare distanță de Lia Olguța Vasilescu se află fostul primar Antonie Solomon și candidatul PNL, deputatul Nicolae Giugea.  Urmează în ordine Lucian Săuleanu(PLUS), Adrian Prisnel(USR) și Eduard Ciceu(ProRomânia). Și la Consiliul Local conduce PSD, urmat de PNL și USR. Sub pragul electoral se află ALDE, PMP, PLUS și PER.

PSD Craiova a aprobat joi seara candidatura Liei Olguța Vasilescu la Primăria celui mai mare oraș al Olteniei”  mentioneaza o alta „publicatie” aservita duamnei ..

Hai sa spunem care este contextul in care apare aceasta candidatura .. Duamna Vasilescu a fost „impinsa” de Ciolacu sa candideze pentru ca nimeni nu o mai accepta in partid intr-o functie de conducere la nivel national ..

Duamna a reusit sa supere toti greii partidului , Stanescu si Dancu sunt doar cateva nume care nu accepta ca aceasta sa devina numarul 2 in partid ..

Ciolacu stie situatia destul de bine si ia sugerat sa mearga la Primaria Craiova ..

Duamna cifrele „sondajului” inter spun altceva iar pe locul 2 se afla domnul Giugea iar pe locul 3 este „prietenul” Solomon . Pentru binele dumneavoastra va anunt ca situatia este alta ..

De ce nu aduceti si cifrele ? Va e frica Duamna ???

Apropo : Cand spuneti adevarul si cand mintiti ??

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.