Duamna Vasilescu aveti un discurs impecabil doar ca nici dumneavoastra nu il credeti..

0
205

Conferinta mare la un partid ce devine NIMIC in Craiova ! PSD si-a lansat candidatii doar ca pe fetele lor se vor citesc altceva  .. Eu am citit disperarea , frustrarea cat si daramarea unui imperiu in Craiova & Dolj !

Craiova a avut un executant al Duamnei Vasilescu in persoana lui Mihail Genoiu dar si acesta a reusit sa-si impuna oameni in structurile orasului cat si ale unor institutii ..

„Am colaborat bine cu această echipă în ultimii ani şi sper că voi colabora bine şi în perioada viitoare. În mod sigur, şi ca primar al Craiovei, pentru că, aşa cum aţi văzut şi dumneavoastră probabil, sondajele de opinie sunt foarte clare. Într-adevăr, cu Mihai Genoiu am început să lucrez în urmă cu mulţi ani, în 2013, şi m-am bucurat să constat că, după cea fost ales primar în locul meu, a continuat toate proiectele pe care le aveam în derulare şi iată că, în perioada următoare, de exemplu, vom avea acest minunat stadion de atletism, care este în fază de recepţie, o clădire nouă pentru hematologie, mai multe bulevarde, care sunt fie în stadiul de recepţie, fie au fost recepţionate deja, deci lucruri concrete cu care putem să venim în faţa alegătorilor noştri.

Citeste si :  Protestele continua si in Craiova !

Cu siguranţă, cunoaşteţi deja proiectele mele, multe sunt începute deja în acest mandat, pentru că am ţinut legătura cu domnul primar Mihai Genoiu şi aşa cum probabil ştiţi, Piaţa Veche, care va deveni Fan Zone, are deja studiul de fezabilitate finalizat, Dracula Park-ul, la fel, are studiul de fezabilitate finalizat, contractul de apă-canalizare, aducţiunea Firului II Izvarna, este în procedură de licitaţie finală, chiar în procedură de execuţie pe anumite tronsoane, deci toate lucrurile acestea au mers de la sine şi sunt convinsă că vor merge şi în continuare, pentru că, să nu uităm, actuala administraţie a PSD ne lasă proiecte de peste 100 de milioane, cele mai importante din punctul meu de vedere sunt pe zona de Smart şi de Green City. Sunt contracandidaţi de-ai noştri care abia acum descoperă despre ce este vorba. Noi avem deja proiectele scrise.

Aşa cum ştiţi, în anul 2017 m-am retras din funcţia de primar al Municipiului Craiova, spunându-vă că merg la Bucureşti pentru a mă întoarce cu Drumul Expres Piteşti – Craiova, un drum expres care este în regim de autostradă. Vreau să vă spun că din momentul în care am devenit ministru al Guvernului PSD, nu a fost săptămână de la Dumnezeu să nu mă interesez de acest drum expres. Am luat un studiu de fezabilitate care era din anul 2008, l-am refăcut, l-am introdus în procedură de licitaţie, din păcate a durat neaşteptat de mult în instanţă – peste doi ani de zile – toate  cele patru tronsoane ale drumului expres Piteşti – Craiova au fost contestate, culmea, de o firmă care nici măcar nu a participat la licitaţie, pentru două dintre ele instanţa a spus că este în regulă şi se poate continua cu execuţia propriu-zisă, pentru alte două s-a dispus reluarea licitaţiei – asta vizavi şi de cum se judecă în România când este chestiunea de contracte de achiziţie. Cu certitudine, în momentul în care am plecat de la guvernare, Drumul Expres era o investiţie începută, ştiţi stadiul în care am lăsat-o noi, niciun guvern nu mai poate să întrerupă această investiţie. Din punctul nostru de vedere, poate cel mai important lucru pe care în aşteptam de la Guvernul PSD în mandatul nostru s-a întâmplat.”, a declarat Lia Olguta Vasilescu.

Citeste si :  Un europarlamentar socialist anunta DEZINTEGRAREA PSD-ului

Da ! Genoiu a executat impecabil ordinele . E bun pentru asa ceva da doar pentru ATAT !

Azi trebuia sa zambiti dar aveti ghinion pentru ca proiectul fotbalistic cu care incercati sa mintiti Craiova a esuat !

Azi trebuia sa zambiti dar sondajul facut de Pieleanu va situeaza sub partid (pentru prima data in 30 de ani , PSD are candidat care se afla sub cifra partidului).

PSD pierde teren zilnic iar regiile par sa joace altfel de aceasta data ! Unde se duc voturile de acolo ramane de vazut dar clar la PSD & Lia Olguta Vasilescu in nici un caz ..

Citeste si :  Scandalul bugetului pe 2019 implica si Craiova

Aveti motive de ingrijorare cand va pica la cateva zile cate un tramvai (alea aduse si colantate cu zeci de mii de euro / bucata) ..

Chiar nu intelegeti ca Primaria Craiova devine un VIS ? Sunteti departe de a castiga …

Si inca ceva … sunt eu nesimtit dar cat de mare e diferenta dintre afise si realitate ??

Am inteles ! Vreti sa aveti “priza” la electoratul batran …

Duamna Vasilescu aveti un discurs impecabil doar ca nici dumneavoastra nu il credeti.. 1

 

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.