Dublu standard pentru Ringo Damureanu ? Deputatul de Dolj , Secretar al Camerei Deputaților sau Presedinte al Sindicatului National „FORTA LEGII” ?

0
763

Numarul mare de vizualizari la articolul “Ringo Damureanu, parlamentar sau lider de sindicat? Primul lider de sindicat care cere Lege Speciala pentru Politia Locala“, ne-a atras atentia si din aceasta cauza am continuat demersurile noastre cu o normalitate din partea noastra..

Ieri am facut o cerere in baza legii “544/2001 privind accesul la informațiile de interes public” catre Sindicatul National „FORTA LEGII”.

Este firesc si normal sa facem o analiza asupra acestui Sindicat avand in vedere ca Deputatul de Dolj , Secretar al Camerei Deputaților este Presedinte al Sindicatului National „FORTA LEGII”.

Fara sa aducem acuze pentru ca rolul nostru este doar de a aduce anumite amanunte in materialele noastre, am cerut sa ne prezinte numarul de membrii din 2019 si pana in prezent al Sindicatului National „FORTA LEGII”.

De ce am facut acest demers ? Pentru ca o parte din activitatea domnului Ringo Damureanu, Deputat de Dolj si Secretar al Camerei Deputaților se reflecta chiar in slujba sindicatului.

De ce avem semne de intrebare ? Pagina de facebook a sindicatului ne intampina cu o coperta interesanta .. Este clar cine este “Seful” dar parca prea ….
Dublu standard pentru Ringo Damureanu ? Deputatul de Dolj , Secretar al Camerei Deputaților sau Presedinte al Sindicatului National „FORTA LEGII” ? 1

O alta problema semnalata de noi este “mix-ul” Politico-sindicala …
Nu cred ca exista un alt sindicat care sa aiba exclusiv o postare despre Alegerile Europarlamentare de anul viitor .. Sa fie o coincidenta domnul “Sef”?

Dublu standard pentru Ringo Damureanu ? Deputatul de Dolj , Secretar al Camerei Deputaților sau Presedinte al Sindicatului National „FORTA LEGII” ? 2

Sunt alte nereguli de semnalat dar cred ca cele expuse aici ne ridica un semn mare de intrebare fata de activitatea Deputatului de Dolj care este si Secretar al Camerei Deputaților..

Sindicatul si Politica par sa aiba o pagina exclusiva … Chiar trebuia sa stie membrii de sindicat ca “sefu” e Secretar al Camerei Deputatilor ??

AGENTIA NATIONALA DE INTEGRITATE doarme ?

Dublu standard pentru Ringo Damureanu ? Deputatul de Dolj , Secretar al Camerei Deputaților sau Presedinte al Sindicatului National „FORTA LEGII” ? 3

Gurile rele spun multe .. Numarul angajatilor din Primarii este foarte mare iar acestia stim ca incearca sa va intre in gratii avand unele “amanunte” care nu ar trebui sa va spuna ..
Sa spunem ca si politistii locali au batut la usa dumneavoastra ca si alti angajati din sanatate …
Noi nu spunem ca este adevarat sau fals doar ca orice minciuna are un sambure de adevar …
Revin ca de fiecare data cu aceeasi rugaminte : DACA AVETI CEVA DE INFIRMAT ADRESA DE EMAIL VA STA LA DISPOZITIE .. OnlineCraiova@gmail.com va asteapta domnule Damureanu …

In incheiere astept cu mare interes raspunsul dumneavoastra fata de cererea facuta zilele trecute …

Visits: 1

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.