Duelul dintre FCU Craiova si CSU Craiova cu 30% din capacitate ?

0
202

Liga Profesionista de Fotbal a stabilit programul etapei a 11-a,etapa in care este programat duelul dintre FCU Craiova si CSU Craiova.

Duminică, 3 octombrie, incepand cu ora 21.00, are loc partida dintre FCU Craiova si CSU Craiova pe stadionul din Craiova.

Comitetul pentru Situatii de Urgenta a hotarat ca certificatul verde sa devina obligatoriu in toate zonele din Romania unde rata de incidenta depaseste 3 la mia de locuitori.

Romanii vor avea acces la meciuri, in salile de sport, la nunti, botezuri ori in cinematografe doar daca vor prezenta certificatul verde, cel care atesta vaccinarea, testarea sau trecerea prin boala.

Restrictiile ce se aplica in Romania, daca incidenta depaseste 3 la mie:
– Competitiile sportive organizate in spatii inchise sau deschise, se pot desfasura cu participarea spectatorilor pana la 30% din capacitatea maxima a spatiului, cu purtarea mastii de protectie si asigurarea unei distante de minimum 1 metru intre spectatori;

– Activitatea salilor de sport/fitness in spatii inchise, poate fi realizata cu participarea persoanelor pana la 50% din capacitatea maxima a spatiului, cu asigurarea unei suprafete de min 7 mp pentru fiecare persoana.

Prefectura Dolj a anunțat că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 70 cazuri noi de COVID-19, la 1130 de teste efectuate.

Municipiul Craiova are in acest moment INCIDENȚA LA 1000 DE LOCUITORI de 2,89.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.