Duelul dintre FCU si CSU se va juca pe stadionul din Craiova!

0
310

Programat pe 2 octombrie, duelul dintre CSU Craiova si FCU Craiova se va disputa pe stadionul din Craiova. Au existat destul de multe informatii prin care s-a creat o stare de incertitudine dar ieri totul a fost clarificat.

Intr-o adresa trimisa de GSP catre Primaria Craiova acestia au primit urmatorul raspuns :

„Sperăm să începem montarea gazonului în pauza competițională”, a precizat Olguta Vasilescu.
Lia Olguța Vasilescu, primarul orașului Craiova, a anunțat în urmă cu două săptămâni că gazonul de pe stadionul din Bănie va fi schimbat din nou în luna octombrie, deoarece suprafața de joc s-a deteriorat foarte mult.

Citeste si :  Noaptea alba a experimentului stiintific

„Fără îndoială, gazonul trebuie înlocuit și din cauza faptului că, la nivelul solului, temperaturile din ultimele luni au fost de 55 de grade, dar și pentru că s-a jucat mai mult decât prevedea cartea tehnică.

În loc de două meciuri pe lună, s-au jucat și cinci pe lună, iar distanța dintre meciuri, care trebuie să fie de două sătămâni, uneori n-a fost nici de două zile.

În aceste condiții, am început deja să lucrăm la documentația de atribuire pentru gazon, iar eu consider că undeva în luna octombrie vom putea schimba gazonul. Vreau să precizez că nu există garanție pentru gazon!

E un bun consumabil, care va trebui înlocuit ori de câte ori va fi necesar. Dacă nu se termină procedura de achiziție până în pauza competițională, vom notifica ambele echipe să găseacă un stadion unde să joace.

Am făcut demersuri la Liga Profesionistă de Fotbal să mutăm temporar cele două echipe pe stadionul de atletism, care are dimensiunile necesare.

Citeste si :  Politia Locala Craiova : Două constructii executate fara forme legale au fost demolate

Cei de la Ligă au spus că e mult mai bine să găsim o altă variantă pentru echipe, adică ele să fie mutate pe unul dintre cele două stadioane apropiate, la Târgu Jiu sau Severin.

Va fi tot gazon hibrid. Din câte înțeleg, în zona periferică a gazonului, va fi doar sintetic. Asta au solicitat inclusiv echipele”, declara Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.