Duminica, la Teatrul Colibri: Alba ca Zapada, ultima intalnire cu publicul, dupa 20 de ani in repertoriu si peste 100 de reprezentatii

0
45

Duminica, la Teatrul Colibri:  Alba ca Zapada, ultima intalnire cu publicul, dupa 20 de ani in repertoriu si peste 100 de reprezentatii 1Duminica, 17 februarie 2019, la ora 11:00 publicul este asteptat la ultima reprezentatie a spectacolului Alba ca Zapada, a carui premiera a avut loc in urma cu 20 de ani, in februarie 1999. Adaptare dupa Fratii Grimm, cu scenariul si regia semnate de Iulia Carstea, scenografia Eustatiu Gregorian, muzica Alin Macovei – Moraru, spectacolul are in distributie actorii: Adriana Ioncu, Oana Stancu, Iulia Carstea, Alla Cebotari, Ionica Dobrescu, Daniel Mirea, Alis Ianos, Emanuel Popescu.

Citeste si :  PERSONAJUL PREFERAT IN CULOARE IMBRACAT la Aman

Pana atunci, facem popas la Colibri, sambata, 16 februarie 2019, la ora 18:00 cand este programat spectacolul De-a capra cu trei iezi, adaptare dupa Ion Creanga, scenariul si regia Iulia Carstea, muzica Alexandru Iosub, cu: Oana Stancu, Rodica Prisacaru, Alis Ianos, Iulia Carstea, Daniel Mirea, Emanuel Popescu.

Pana la sfarsitul lunii februarie, ne putem bucura la Colibri de inca doua titluri din repertoriu: Puiul de om din Cartea Junglei (sambata, 23 februarie 2019, ora 18:00) si Cantaretii din Bremen (duminica, 24 februarie 2019, ora 11:00).

Citeste si :  Incepe Stagiunea Colibri. ACTul 2! S-au pus în vanzare bilete pentru toate cele trei spectacole programate in lunile decembrie, ianuarie si februarie!

Primul weekend al lunii martie mediaza intalnirea publicului craiovean cu spectacolele Vrajitorul din OZ si Povestea celor trei purcelusi.

Biletele se pot procura de la Agentia Teatrului Colibri, de luni pana sambata, intre orele 10:00 – 19:00, iar duminica, in intervalul 10:00 – 13:00.
Pret bilet: 7 lei sau 10 lei, in functie de categoria locului.

Dupa ora inceperii spectacolului accesul in sala nu mai este permis.
Va multumim!

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.