Dumitru Calina este candidatul PMP pentru functia de primar al municipiului Craiova

0
207
Dumitru Calina este candidatul PMP pentru functia de primar al municipiului Craiova 1
Dumitru Calina este candidatul PMP pentru functia de primar al municipiului Craiova

Chiar daca acum cateva zile a fost vehiculat numele domnului Gelu Visan ca fiind candidatul PMP la functioa de primar al municipiului Craiova se pare ca lucrurile au luat o alta cale iar din comunicatul celor de la PMP Dolj aflam ca altul este numele care va candida la functia de Primar al Craiovei la alegerile din 11 iunie .

Consiliul Executiv al Organizației Județene PMP Dolj a hotărât nominalizarea d-nului ing. DUMITRU CALINA pentru a candida la alegerile locale parțiale din data de 11.06.2017, pentru funcția de PRIMAR al municipiului Craiova.
Candidatul PMP este vicepreședinte al PMP Dolj, căsătorit și are un copil, elev în clasa a X-a la Colegiul Național “Frații Buzești”.
În prezent, d-nul ing. DUMITRU CALINA este întreprinzător individual și supervizor cu asigurarea calității pentru echipamente destinate Centralei Nucleare de la Cernavodă.

Citeste si :  DOCUMENT : Clubul Sportiv Universitatea Craiova nu a raportat infiintarea sectiei de fotbal .. Fie vorba intre noi care Stiinta sunteti VOI ?
Dumitru Calina este candidatul PMP pentru functia de primar al municipiului Craiova 2
Dumitru Calina este candidatul PMP pentru functia de primar al municipiului Craiova

Familist convins, de o moralitate desăvârșită, cu principii politice liberale, d-nul ing. DUMITRU CALINA reprezintă soluția cea mai potrivită pentru funcția de PRIMAR al municipiului Craiova.
Competiția, competența și performanța reprezintă pentru familia d-nului ing. DUMITRU CALINA “cheia existenței”, în acest sens fiul său CALINA FLORIAN CHIRIAC fiind multiplu medaliat la olimpiadele școlare naționale, în anul 2017 calificându-se pentru faza națională la trei dintre acestea.
În același spirit, d-nul ing. DUMITRU CALINA a obținut performanțe deosebite atât în cariera profesională cât și în activități extraprofesionale (culturale, sportive, sociale, etc.)
Experiența acumulată și grija față de semeni îl recomandă din plin în fața cetățenilor pentru a ocupa funcția de PRIMAR al municipiului Craiova.

 

Citeste si :  Opozitia s-a impus la vot in Parlament si a respins ordinea de zi. Motiunea de cenzura nu va mai fi votata sambata.

Consiliul Executiv al PMP Dolj

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.