Dupa exceptionala prestatie de la Vocea Romaniei, Sorina Bica vine in Cafe-Teatru Play

0
501
Dupa exceptionala prestatie de la Vocea Romaniei, Sorina Bica vine in Cafe-Teatru Play
Dupa exceptionala prestatie de la Vocea Romaniei, Sorina Bica vine in Cafe-Teatru Play

Dupa exceptionala prestatie de la Vocea Romaniei, Sorina Bica vine in Cafe-Teatru Play impreuna cu trupa MashUp Band vineri 25 ianuarie incepand cu orele 20:00.

Sorina Bica a reusit la Vocea Romaniei un moment extraordinar apreciat chiar si de jurati . Concurenta in echipa lui Smiley, a avut cel mai spectaculos moment din a doua gala live a show-ului „Vocea Romaniei“, potrivit juriului, insa telespectatorii nu au trimis-o in semifinala, fapt ce l-a intristat pe Tudor Chirila. „Publicul e suveran, dar mi se pare nedrept“.


Daca ti-a placut prestatia Sorinei atunci cu siguranta ai sa spui prezent in Cafe-Teatru Play !
Despre Sorina Bica putem spune ca este studenta la Finante Banci. Pasiunea pentru muzica s-a manifestat pentru prima oara in jurul varstei de 13 ani cand a inceput sa studieze chitara. Se bucura ca a intrat in componenta unei trupe de cover-uri, unde claparul este chiar profesorul pe care l-a avut la Scoala de Arte din Craiova. In 2015, tanara a participat la castingul pentru X Factor, insa nu a trecut mai departe, iar in urma cu doi ani s-a inscris la Vocea Romaniei, unde a ajuns pana la auditiile pe nevazute, insa atunci nu s-a intors niciun antrenor.

[?] Vineri, 25 Ianuarie 2019, orele 20:00
[?] Cafe-Teatru Play
[?] Preț bilet: 10 lei
Biletele se găsesc la Cafe-Teatru Play, Strada Iancu Jianu, nr.6.
Informatii si rezervari: ✆ 0722 217 866

Visits: 1

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.