Dynamite Fighting Show 18 Luptă Finală va avea loc duminică

0
181

Dynamite Fighting Show 18 Luptă Finală va avea loc duminică, 12 martie, de la ora 20:00 la Sala Sporturilor Constantin Jude din Timișoara. Este prima ediția DFS organizată în Timiș, iar cu această ocazie, cel mai cunoscut luptător al Timișoarei, Daniel Corbeanu, se va retrage din carieră cu un meci împotriva legendarului Erkan Varol.

După o carieră de aproape 14 ani la profesioniști, Corbeanu s-a întors la finalul anului în ring, dar numai pentru a anunțat că în această primăvară va avea ultimul meci acasă, la Timișoara. Adversar va fi turcul Erkan Varol, un luptător turc care a luptat inclusiv cu Buakaw sau Enriko Kehl.

Într-un alt meci cap de afiș, Bogdan Stoica se întoarce în DFS pentru un super fight împotriva lui Vladimir Tok, germanul cu origini ruse care a debutat incredibil în decembrie cu un KO împotriva lui Florin Ivănoaie. Unul dintre cei mai iubiți luptători români, ciobănașul Bogdan Năstase se întoarce cu o luptă contra brazilianului Rodrigo Minotaurul Mineiro.

Tot la Timișoara vor debuta și sferturile de finală ale celor două turnee piramidale, la categoriile super mijlocie și la grea. Vor fi câte două sferturi la fiecare dintre cele două divizii. Este primul pas spre marea finală, unde se vor pune în joc centurile de campioni.

De pe fight card nu vor lipsi alți trei favoriți ai publicului local, Florin Ivănoaie, Ilie Brancu și Cristian Conea, dar nici Eduard Gafencu și Vali Petruț, cei mai cunoscuți kickboxeri ai Aradului. Deja consacrați în DFS, Sebastian Cozmâncă, Flavius Boiciuc și Andrei Ostrovanu vor completa fight cardul spectaculos de pe 12 martie.

Biletele sunt disponibile pe Bilete.ro !

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.