E oficial! Marius Croitoru a semnat un contract pentru doi ani cu FCU Craiova!

0
268

Discutiile dintre FCU Craiova si Marius Croitoru au ajuns la final iar azi este oficial.
Marius Croitoru s-a despartit de FC Botosani unde a avut rezultate remarcabile ducand echipa de 2 ori in play-off-ul primei ligi.

Pe pagina de facebook a clubului alb-albaștrilor a fost prezentat oficial alaturi de Adrian Mititelu jr. ..
„Fotbal Club Universitatea 1948 și antrenorul Marius Croitoru au ajuns la un acord pe o perioada contractuală de 2 ani de zile.
Multă baftă, Marius!”, se arată în comunicat.

Fotbal Club Universitatea 1948 a lansat abonamente pentru noul sezon competițional al Ligii I – 2022/23.

Peluza Sud | 150 RON
Tribuna I | 400 RON
Tribuna II | 300 RON
VIP | 1000 RON
FCU Student | 100 RON
FCU Veteran | 150 RON
FCU Family:
– 1 adult + 1 copil | 400 RON
– 1 adult + 2 copii | 500 RON
– 2 adulți + 1 copil | 700 RON
– 2 adulți + 2 copii | 800 RON
Acest tip de abonament, FCU Family, poate fi achiziționat doar într-un sector dedicat de la Tribuna II. Pentru achiziționarea lui, părintele sau tutorele trebuie să prezinte o copie a certificatul de naștere al copilului, sau, după caz, o copie a cărții de identitate. Vârsta copilului trebuie să fie între 13 și 18 ani.

Citeste si :  Fotbal : FC U Craiova - CS International Balesti NU SE DISPUTA!

Abonamentele FCU Student, FCU Veteran și FCU Familiy se vor achiziționa doar de la magazinul clubului, aflat pe Strada Sf. Dumitru, nr. 1.

Abonamentele pot fi achiziționate atât de pe Eventim, cât și de la Magazinul Oficial al Clubului sau de pe site-ul oficial al echipei.

Copiii până la 12 ani inclusiv au acces gratuit pe stadion la tribuna a II-a, însoțiți de un adult, posesor de bilet sau abonament, în baza certificatului de naștere și a biletului de acces care va putea fi procurat doar de la Magazinului Oficial al Clubului.

Persoanele cu dizabilități vor beneficia de intrare gratuită (în baza biletului eliberat de magazinul Științei) la fiecare meci al echipei, în baza actului de identitate și a certificatului medical.

Cei care și-au luat abonamente sezonul trecut vor beneficia de o reducere de 10% la achiziționarea unuia valabil pentru noul sezon. Achiziția acestuia se va putea face exclusiv de la magazinul clubului, pe baza abonamentului expirat.

Citeste si :  Nicolo Napoli : Am văzut pe telefon, a fost penalty clar!

Deținătorii de abonamente la Tribuna I vor beneficia de o reducere de 10%, în baza abonamentului primit, la produsele din magazin.

De asemenea, persoanele care își vor achiziționa abonamente la VIP vor beneficia de o reducere de 20% la achiziționarea produselor cu însemnele echipei.

Persoanele juridice sau cele interesate de achiziționarea de locuri în cadrul lojelor vor trimite o solicitare la adresa de email: [email protected]

Abonamentele achiziționate online vor fi livrate de către compania Eventim, costul transportului revenind cumpărătorului.

Citeste si :  Fotbal : Urmatorul meci al echipei Universitatea Craiova este cu Arsenal Tulap ! Afla ce jucator din lotul actual a evoluat la formatia rusa !

Vânzarea abonamentelor se va face la capacitatea maximă a stadionului.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.