Echipa de robotică a Colegiului Buzești s-a calificat la o competiție din Statele Unite

0
714

Echipa de robotică a Colegiului Naţional „Fraţii Buzeşti” din Craiova, „Soft Hoarders” a fost selectată pentru a participa la competiţia Maryland Tech Invitational din SUA. O asemenea calificare a mai fost obţinută de echipa de robotică buzeşteană, în 2017.

“SoftHoarders a obținut calificarea la competiția internațională Maryland Tech Invitational ce va avea loc în perioada 23-25 iunie. Datorită performanțelor obținute în acest sezon, am fost una dintre cele 40 de echipe invitate la acest concurs, reprezentând România alături de alte 4 echipe.

În spatele acestui rezultat sunt zile nesfârșite de muncă. Astfel, tot ce am obținut în acest sezon a fost un cumul pentru succesul ce avea să vină prin calificarea la aceasta competiție. Nu am fi reușit să realizăm aceste performanțe fără ajutorul mentorilor și al sponsorilor.
Rezultatele echipei Soft Hoarders se datorează, în primul rând, eforturilor colective ale celor 16 membri ai echipei:
Clasa a IX-a: Robert Popescu, Ian Ciobanu, Luca Văța, Rareș Anghelescu
Clasa a X-a: Alexia Bulubașa, Vlad Ciunel, Rareș Lambucă, Vlad Popescu
Clasa a XI-a: Rareș Dafina, Andreea Grecu, Luca Lazăr, Rebeca Popescu, Ramy Ahmed Sakr, Mihai Stamatescu, Bogdan Văduva, Radu Negricea”, au mentionat pe pagina de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.