Editorial : Avem nevoie de o schimbare … TOTALA !

0
383

Aveam dubii ca in sistemul lor nu exista relatii dar m-am inselat amarnic si fara sa dau nume pot sa spun ca toti trebuie sa plece . Aparentele unui sistem putred nu fac altceva decat sa ne amageasca si sa credem ca Romania se va schimba . Am sa fiu sincer cu cei care citesc acest ziar online si am sa spun ca nu avem sanse .

Exista un lant destul de mare institutional iar eu aveam unele dubii dar zilele trecute au reusit sa treaca la alt nivel . Voi chiar credeti ca doar politia , jandarmeria si clasa politica trebuie schimbata ?

VA INSELATI ! Absolut totul trebuie aruncat la GUNOI !

Noi nu ne vindecam daca unii isi dau demisia si pleaca cu “fruntea” sus avand multe fapte care ar trebui sa devina dosare penale .

Degeaba se schimba intre ei ca sistemul este la fel . Doar ca este mutat dintr-o retea in alta si tot asa . Sa nu credeti ca nu exista retele ..

Da exista ! Lantul este unul destul de mare si daca cineva va spune ca nu are voie sa faca politica va minte ! Politica se face in spatele usilor inchise iar interesele duc si la politicieni .

Cum au fost tinut si sunt interlopii ?? Cu ajutorul politiei , al procurorilor si al politicienilor !

Asa au facut sistemul sa fie unul putred si acum sa se sparga la Caracal . Nu avem nevoie de asemenea oameni . Sunt multi care stau departe pentru ca nu vor sa fie patati de sange si de banii murdari .

Aia trebuie sa ne conduca si sa faca legile care de 30 de ani sunt facute doar pentru sistemul lor .

Aia trebuie sa fie viitorul nu spagarii de azi care se dau in lupi moralisti si ne vand gogosi otravite .

Nu doar un sistem este bolnav , toata Romania este in moarte clinica iar datoria nostra este sa intelegem ca nu se mai poate accepta asemenea legaturi .

Restartul trebuie sa fie general ! Nu pe bucati pentru ca au o putere fantastica sa se regrupeze foarte repede . Nu ca vor ei , sistemul este bine pus la punct iar noi avem de suferit .

Va spune un politist , politician sau procuror ca le e frica sa-si mai lase copilul seara afara din casa ? Nu pentru ca ai lor nu au parte de asemenea tratament !

Aici este problema iar daca am ajuns aici este vina lor !

Legaturile dintre ei sunt greu de inteles si nu reusesti sa le dezlegi doar daca realizezi schimbarea intregului aparat .  E un sistem unde nepotismul este la cel mai mare nivel , este un sistem pus la punct la cel mai mic detaliu ….

UN SISTEM PUTRED NU SE CARPESTE ! ORI SE SCHIMBA CU TOTUL ORI TRAIM IN MIZERIE CA SI PANA ACUM ..

Libertate Te Iubim! Ori Invingem, Ori Murim!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.