Editorial : Cautam vinovati pentru fotbalul romanesc ? Atunci hai sa spunem lucrurilor pe nume ..

0
344

Parcursul dezastruos al echipei nationale a fost flacara care a aprins un foc mult prea mare iar directia nu este una corecta . Nu o sa fiu aparatorul lui Razvan Burleanu si al Federatiei Romane de Fotbal dar cred ca problema este in alta parte..

Care este rolul Federatiei ? Aici din pacate gresim si in loc sa vedem care este situatia ne place sa aruncam cu namol ..

Federatia a avut si are implementate o serie de competitii special pentru sportul de masa (un mic exemplu : Cupa Satelor – amanunte aici ).

In alta ordine de ideei are si un proiect impreuna cu CNI (amanunte aici).

Daca despre Cupa Satelor nu am sa discut, clar despre al doilea proiect am sa spun pentru ca eu cunosc foarte bine situatia .

Ce vina are FRF ca un anume oras din Oltenia nu a pus la dispozitie CNI un teren pe care sa construiasca GRATUIT un teren de fotbal cu gazon sintetic la dimensiunile normale ?

Defapt aici este problema ! Administratiile locale ignora aceste proiecte .

De ce in Bailesti , Bucovat si altele localitati exista proiecte demarate ?

Principala problema aici este . Cautam vinovatii dar nu unde trebuie .

Nu iau apararea nimanui dar privind la vecini observam ca au investit in infrastructura de cativa ani iar acum incep sa conteze pe plan european.

Cine trebuia sa faca 100 de terenuri de fotbal ? Federatia Romana de Fotbal ?

Cate academii de fotbal avem in Romania ? Tot Federatia este de vina ?

In incheiere vreau sa va aduc in discutie ATITUDINEA FOTBALISTILOR .

Cand stii ca toate privirile sunt asupra jucatorilor ce fac ? Stau pe telefoane !

Poate nu au inteles ca tricoul echipei nationale este SFANT iar odata ce intra pe teren au in spatele lor toata ROMANIA !

Atitudinea lor ne-a demonstrat ca ei au venit sa faca orice dar nu sa isi dea ultima picatura de energie pe teren pentru ROMANIA !

Deci cine este vinovat ? Astept comentariile voastre cu mare interes !

Ciurezu Marian Bogdan ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.