Editorial : Victor Piturca , Mircea Sandu si Mitica Dragomir groparii echipei Universitatea Craiova!

0
551

Poti spune orice despre Victor Piturca dar nu poti sa uiti ce a facut acest om . Impreuna cu Mircea Sandu si Mitica Dragomir au distrus echipa Universitatea Craiova iar acum spune ca el antreneaza Universitatea Craiova . Cum poti spune asta Piti ? Ce echipa ai distrus ? Hai sa-ti spun eu daca tu ai uitat si daca ai nevoie chiar iti fac cadou un flacon de lecitina .. 

Universitatea Craiova , cea care este acum in liga 3 este echipa ingropata de tine , Mircea Sandu si Mitica Dragomir . Poti sa faci orice pe acest pamant dar esti unul din gropari iar suporterii adevarati nu pot sa uite asta .

 

Tu ai incercat sa distrugi un mit dar nu ai reusit . Nu poti face asta pentru ca sunt multi care isi lasa mama , tata sau fratii cand e vorba de Universitatea Craiova . Ai reusit doar pe moment dar nu total .

Victor Piturca daca esti atat de darnic am o alta intrebare pentru tine si vreodata poate am si raspunsul : CE ECHIPA AI ANTRENAT IN 2011 ??

Habar nu ai ce ai facut si poate vreodata ai sa intelegi ca impreuna cu Mircea Sandu si Mitica Dragomir ai deschis Cutia Pandorei in fotbalul romanesc .

Universitatea Craiova si CSU Craiova (care se vrea sa fie Stiinta), Steaua Bucuresti si FCSB,Pandurii TG-Jiu si Viitorul Pandurii TG-Jiu . Nu existau daca tu si ceilalti 2 nu incepeati distrugerea fotbalului romanesc .

Dupa toate astea tu vii si spui ca antrenezi UNIVERSITATEA CRAIOVA ?

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.