Educatia are nevoie de o reforma totala ! Toate generatiile au fost de sacrificiu nu doar aceasta domnule Liviu Voiculescu …

0
73

Senatorul PNL Olt,Liviu Voiculescu , a scris pe reteaua de socializare ca generatia „lectiilor online” nu este o generatie de sacrificiu .. Toate generatiile din 1990 si pana acum au fost de sacrificiu pentru ca invatamantul este la nivelul anilor 1980..

Avem nevoie de o reforma totala in educatie de la gradinita si pana la facultate . Situatia in care ne aflam este ceea ce a gandit clasa politica din 1990 si pana acum care au vrut oameni needucati …

Se poate face reforma si sunt multi care vin cu solutii remarcabile dar nu stiu cat de dispusa e clasa politica sa se faca cu adevarat aceasta reforma ..

„As vrea sa cred ca generatia „lectiilor online” nu este o generatie de sacrificiu. Si ca avem copii suficient de inteligenti incat sa nu resimta pierderi educationale din cauza schimbarilor impuse de masurile anticovid. E adevarat: nu am fost pregatiti pentru tavalugul de schimbari si restrictii, pentru ca nimic nu a anuntat teribila perioada prin care am trecut si inca mai trecem cu totii.

Insa, iata, cu eforturi cumulate si sustinute, se intrevede sansa ca scolile sa-si redeschida foarte curand portile iar copiii nostri sa revina la normalul activitatilor educationale.
Insa trebuie subliniat ca totul depinde de evolutia pandemiei si de modul cum se va derula campania de vaccinare in randul profesorilor. Pentru ca nimic nu va determina autoritatile sa expuna in vreun fel sanatatea si siguranta copiilor nostri si nici a celor care predau actul educational.

Copiii trebuie sa se intoarca in banci, sa se bucure de intalnirea cu dascalii si colegii lor, dar totul sa aiba loc in conditii de siguranta. Si este important si necesar sa intelegem cu totii acest lucru, fie ca suntem guvernanti, profesori sau parinti!” a scris Senatorul PNL Olt,Liviu Voiculescu, pe pagina de socializare ..

 

Lasa un comentariu aici !
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.