Educatia nu conteaza pentru PSD : Gradinita din Comanicea !

0
564

Educatia nu conteaza pentru PSD : Gradinita din Comanicea ! 1Educatia nu conteaza pentru PSD ! Gradinita din Secu a fost inchisa ilegal si mutata in satul Comanicea . Aici situatia este destul de ciudata .
Primarul “proaspat” trecut la PSD nu are nici o problema cu aceste abuziri iar Secu este unul din satele in care comunismul … este ceva normal !

Gradinita din Comanicea nu are nici o legatura cu realitatea . Conditiile de acolo spun totul despre administratia PSD . Mutata ilegal pentru ca acolo numarul simpatizantilor PSD este mai mare , gradinita nu respecta nici un standar iar cele relatate de cei mici sunt de domeniul sf .

Copii trebuie sa stea cateva ore pentru a putea pleca acasa impreuna cu elevii fara sa aiba un microbuz corespunzator . In mod normal ar trebui sa existe centuri de siguranta in acel microbuz pentru a putea transporta in conditii normale .
Cei mici sunt tinuti fara mancare iar pret de 2 ore sunt nesupravegheati de catre nici un cadru din partea gradinitei . Din video se poate observa conditiile de la wc-urile gradinitei .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.