Elevii au de asteptat ! Autoritatile nu ofera transport gratuit elevilor din Craiova.

0
148
Elevii au de asteptat ! Autoritatile nu ofera transport gratuit elevilor din Craiova.
Elevii au de asteptat ! Autoritatile nu ofera transport gratuit elevilor din Craiova.

Reprezentantii Consiliului Judetean al Elevilor Dolj au demarat campania „Vrem gratuitate, nu transport in RATe!” la finele anului trecut , primarul Craiovei anuntand ca acest lucru nu se poate aplica de la jumatatatea acestui an, asa cum isi propusesera.

Problema a fost readusa vineri, la dezbaterea bugetului pentru anul in curs, reprezentanta elevilor dorind sa afle care mai este situatia in acest caz.

Mihail Genoiu a explicat ca nu poate fi acoradata aceasta gratuitate dar ca se fac calcule si ca se incearca oferirea unui raspuns pozitiv pentru inceputul anului scolar viitor.

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  RAT Craiova : Au intrat in circulatie cinci autobuze noi, marca Solaris.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

„Nu am fost pregatiti sa facem acest lucru de la jumatatea acestui an. Ne propunem sa facem posibil acest lucru incepand cu anul scolar 2019-2020. Acest lucru inseamna ca ne trebuie concursul RAT Craiova, pentru ca nici RAT-ul nu a fost pregatit, pentru ca inseamna o crestere a numarului mijloacelor de transport. Nici noi, ca primarie, nu am fost pregatiti din punct de vedere al sumelor alocate. Vom stabili exact numarul de elevi care ar urma sa beneficieze de gratuitate”, a spus Genoiu.

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.