Emil Iulian Mladin ,candidat independent la Primaria Craiova : “Prioritatea mea sunt cartierele marginase in care nu sa lucrat nimic”

0
422

Ieri la sediu PNTCD Craiova a avut o conferinta de presa la care au participat din partea PNTCD domnul
Laurentiu Mandrea , din partea UPSC domnul Claudiu Cucu si Emil Iulian Mladin candidat independent la Primaria Craiova.

“Astazi si pe timpul campaniei, PNTCD va fii alaturi de domnul Mladin, care este candidat independent la Primaria Craiova. Avand in vedere optiunile sale politice si profesionalismul de care a dat dovada pana acum , consider ca este candidatul cel mai bun din oferta electorala din Craiova in acest moment , avand in vedere caracterul si moralitatea dansului . Deci PNTCD va fii cu tot sufletul alaturi de domnul Mladin in aceasta campanie , de asemenea v-a mai spune cateva cuvinte si presedintele Uniunea Populara Social Crestina care este impreuna cu noi alaturi de domnul Mladin .” a precizat domnul Laurentiu Mandrea .

“Dupa un indelungat timp in care nu am mai aparut in presa locala , m-am retras din viata politica , am reaparut datorita acestui eveniment care va avea loc pe 11 iunie – Alegerile Locale pentru Primaria Craiova . Partidul Uniunea Populara Social Crestina ca si PNTCD a hotarat ca in aceste alegeri sa sustina un om , un independent care sa reflecte optiunile electoratului , zic eu de normalitate intr-un oras precum Craiova , un om cum spunea si domnul Mandrea , un om cu un caracter frumos , un om cu capabilitati si cu ganduri frumoase pentru acest oras . De altfel candidatii propusi de partidele mari si mai putin mari nu reprezinta niste personalitati cu care poti sa scoti Craiova din impasul in care a intrat .Ce poate sa faca un om care si-a bagat propria firma in faliment ? Ce poate sa faca un om care nu cunoaste orasul , ii trebuie un GPS pentru ca este venit de la Bucuresti ? Ce poate sa faca un om care pana ieri a fost vanzator la Petrom ? Ce poate sa faca pentru Craiova un om care nu stim si nu am vazut nici unu dintre noi timp de 10-11 ani de zile in Parlament nu a avut activitate , clar ca nici pentru Craiova nu va putea activitate in urmatorii 3 ani . De aceea suntem hotarati sa sustinem un om pe care il cunoastem si cred ca solutia viitorului pentru acest oras este ca toate partidele  cel putin cele care se definesc a fii de dreapta .” a precizat domnul Claudiu Cucu .

Emil Iulian Mladin ,candidat independent la Primaria Craiova : "Prioritatea mea sunt cartierele marginase in care nu sa lucrat nimic" 1
Laurentiu Mandrea , Claudiu Cucu si Emil Iulian Mladin la sediu PNTCD Craiova

“Multumesc colegilor mei , ma numesc Mladin Emil Iulian , am 40 de ani si provin dintr-o familie de dreapta , bunicul meu a fost taranist convins , tatal lui primar din partea taranistilor , iar eu pana in anul 2000 am activat in PNTCD , deci sunt un om cu viziune de dreapta , sunt un om care face afaceri in Craiova din 2003 . La baza am studiile politice , dar in afara faptului ca am activat in PNTCD si in Alde o luna anul trecut unde am avut si un conflict cu ei , politica nu am mai facut in alte partide . Ce ma motivat sa candidez pentru Primaria Craiova . In primul rand starea de fapt din orasul nostru care se prezinta ca un oras de evul mediu , jumatate din oras nu are canalizare ,gaze,apa curenta ,wc-urile sunt in curte si altele . Toata lumea a promis si sa zbatut cu pumnul in piept ca va face ceva pentru Craiova si pentru aceste cartiere . Prioritatea mea sunt aceste cartiere marginase in care nu sa lucrat nimic . A doua prioritate a mea ar fii sa dezvoltam intreprinderile mici si mijlocii . In momentul de fata s-au dat foarte multe autorizatii pentru construirea supermarketurilor in Craiova . Un alt obiectiv al meu este sa reformam Primaria Craiova care este inchisa deoarece daca doresti o autorizatie dureaza luni sau chiar ani de zile .” a precizat domnul Mladin Emil Iulian .

Citeste si :  Emil Iulian Mladin si-a depus candidatura ca independent la functia de primar al Craiovei

Intreaga conferinta este aici :

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.