Emil Iulian Mladin se inscrie in cursa pentru Primaria Craiova din partea Partidului Alternativa Dreapta

0
158

Partidul Alternativa Dreapta lanseaza candidatul pentru functia de primar al municipiului Craiova in persoana d-lui Emil Iulian Mladin, antreprenor.

Consecventa cu propriile scopuri enuntate public in propriile documente, Alternativa Dreapta anunta primul pas practic din procesul de pregatire, organizare si dezvoltare institutionala, in vederea participarii la alegerile locale din acest an:

,,Am reflectat cu privire la intentia mea de a ma implica in alegerile locale din Craiova, pentru functia de primar si am ajuns la concluzia ferma ca este mult mai potrivit si cu mult mai multe sanse de reusita sa candidez in echipa Alternativa Dreapta (AD) pentru Craiova si Dolj.

Citeste si :  Lansare de carte Marele incendiator de Stelian Tanase la Craiova

Prin urmare, anunt ca m-am inscris in partidul AD si pregatesc impreuna cu colegii primii pasi in vederea participarii. Prin profilul meu de intreprinzator, de persoana activa in mediul privat, de antreprenor cu rezultate clare si fara datorii la stat, aduc alternativa reala de candidat inaintea oltenilor din Banie si cu responsabilitate le voi solicita voturile pentru a demara schimbarea dorita de foarte multi: oameni corecti in administratia publica locala, cu experienta manageriala relevanta, care prin implicare si dedicare, pot schimba in bine Craiova si Dolj” ne spune Emil Iulian Mladin.

Citeste si :  Tel Drum a beneficiat de plati ilegale din fonduri europene de la Olguta Vasilescu si Nicusor Constantinescu

Ca varianta reala de vot pentru cetatenii romani, Alternativa Dreapta pregateste activul de partid existent pentru alegerile locale. AD saluta alaturarea si motivatia proaspatului coleg din Craiova si ii invita pe toti cetatenii romani care vor sa se implice la nivel local in alegeri pentru functiile de primari si consilieri si se regasesc in valorile AD sa ia legatura cu noi prin e-mail, telefon si retele sociale.

https://www.facebook.com/AlternativaDreaptaRo/

[email protected]

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.