ion-cupa-presedinte-alde-dolj
Ion Cupa – Presedinte ALDE Dolj

Una dintre cele mai tensionate situaţii care au avut loc în cursul mandatului actualilor consilieri locali din Craiova a fost aceea de invalidare a mandatului consilierului local din Craiova, Emil Mladin, ales pe listele ALDE, acesta a fost exclus in mod abuziv de catre presedintele ALDE Dolj, Ion Cupa, pierzandu-si locul de consilier local.

Emil Mladin a actionat in instanta ALDE Dolj si dupa un proces foarte scurt, instanta i-a dat castigat de cauza, repunandu-l in drepturi.

Din informatiile care le avem, Emil Mladin va merge in penal impotriva liderului ALDE Dolj, Ion Cupa si a tuturor celor care au votat exluderea sa in mod abuziv, cerandu-le daune morale si de imagine de ordinul miliardelor de lei vechi.

Citeste si :  ALDE DOLJ: INTERESELE SI DREPTURILE ELEVILOR TREBUIE RESPECTATE

Impotriva lui Ion Cupa, a ALDE Dolj si a unor organizatii locale ale ALDE Dolj, se pare, ca s-au intentat mai multe procese de catre mai multi consilieri locali exclusi in mod abuziv, acestia avand sanse foarte mari sa castige procesele intentate si probabil vor cere daune morale si de imagine foarte mari de la toti cei care au votat excluderea, care vor raspunde in solidar pentru abuzurile facute, in cateva cazuri existand suspiciunea de falsificare a documentelor de exludere. 

dosar-emil-mladin
Sentinta Dosar Emil Mladin

Avand in vedere ca in ALDE Dolj nu este liniste aceasta hotarare cu privire la acest dosar nu pica tocmai bine pentru domnul Ion Cupa care a fost contestat de catre cei care acum cateva luni au sustinut Alde Craiova si toti membrii au fost exclusi din partid . Emil Mladin face parte din Organizatia Alde Craiova care a fost dizolvata tocmai din aceasta cauza ca nu a acceptat ordinele domnului Ion Cupa ! Din pacate pentru ALDE Dolj acesta este doar inceputul ce urmeaza inca nu se stie dar nici nu raman lucrurile in acest fel avand in vedere ca numarul nemultumitilor creste zilnic iar oamenii de valoare au fost exclusi de pe liste . Nu stim ce promoveaza ALDE Dolj dar stim ca o batalie a fost pierduta iar domnul Emil Mladin si-a castigat dreptul pe toate caile de a fii Consilier ! 

Citeste si :  ALDE DOLJ: TRAIUL DECENT TREBUIE SA DEVINA REALITATE IN ROMANIA

Sursa acestui articol Realitatea Dunareana !

Lasa un comentariu aici !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.