Eugen Bailesteanu , Consilier PSD Malu Mare despre Ilie Dodocioiu : E un om paranoic , nu are limite!

0
518

Azi am asistat la o sedinta atipica a Consiliului Local Malu Mare . Sedinta a fost in Capela de langa Primaria Malu Mare unde au participat toti consilierii locali dar fara primarul Ilie Dodocioiu.
La finalul sedintei am reusit sa discut cu cativa membri ai Consiliului Local Malu Mare ..

Eugen Bailesteanu , Consilier PSD Malu Mare: Referitor la actualul Primar , din prima zi in care a luat , interesul personal al acestuia este sa instraineze totul . A dat un teren de 2 hectare pe o suma modica cu pretextul ca terenul este neproductiv . Este o societate care nu a contribuit nimic , dupa 10 ani trebuia sa plateasca 100 de euro pe an , a intervenit respectivul si pentru avantaje si merge in continuare .

Oana Paun a participat la sedinta de Consiliu Local si ne-a declarat ca sa arat tot islazul comunal iar primaria nu vrea sa puna la dispozitie suprafata de islaz si pe parcele spunand ca nu are avizul prefecturii .. desi exista in 2011 un proces verbal de predare – primire de la Prefectura pentru Primaria Malu Mare . O parte din cetateni au primit autorizatie pentru constructia caselor exact pe islazul comunei ..

Enache Petrisor , Consilier PNL Malu Mare cat si Firu Valentin au completat o descriere interesanta despre Ilie Dodocioiu in materialul video :

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.