Eugen Trica : La Craiova nu există salvarea de la retrogradarea, ci obiective mărețe, din primul an!

0
255

Remiza albă dintre Universitatea Craiova și Csikszereda a adus promovarea matematică în prima ligă din fotbalul românesc. 

Eugen Trica a vorbit despre ce îi așteaptă în Liga 1. Antrenorul echipei Universitatea Craiova  a mărturisit că are planuri mari încă din primul an în eșalonul de elită din România.

”Emoții mari de tot. E normal să fie presiunea asta, noi încă n-avem jucătorii aceia care să joace cu presiunea asta. A fost un proiect foarte frumos și cu toții ne bucurăm, pentru că e meritul tuturor. Important este că lumea și-a dat seama că am făcut o treabă bună atunci și că au greșit. Totul este bine când se termină cu bine.

Odată cu intrarea în play-off, ne-am revenit și am început să jucăm fotbal. Ok, ne bucurăm cu toții, dar să nu uităm că mai sunt două etape și încercăm să terminăm pe primul loc. La Craiova nu există salvarea de la retrogradarea, ci obiective mărețe, din primul an”, a declarat Eugen Trică, la capătul meciului cu Csikszereda.

Visits: 1

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.