Eugen Trică : Ne-am întors în timp, pe vremea lui nea Jean și Pinalti.

0
176

Universitatea  Craiova se intoarce de la Calarasi cu un punct . După meci, antrenorul Eugen Trică s-a declarat, per total, mulțumit cu această remiză.

”Sunt mulțumit de joc, cum s-a desfășurat în teren. Nu sunt mulțumit de rezultat, pentru că trebuia să câștigăm. Și era o victorie meritată. Echipa a demonstrat, astăzi fiind și condusă, a revenit, a avut trei-patru ocazii de gol. Nu a marcat, asta e, s-a terminat 1-1. Per total, sunt mulțumit”, a spus antrenorul echipei Universitatea Craiova, la microfonul DigiSport.

”Tensiune tot timpul este, dar iarăși maniera de arbitraj lasă de dorit. Nu știu, poate lumea, când spun după fiecare meci, și după ce câștigăm: «Domn’le, nu e bine ce se întâmplă, arbitri nu sunt bine pregătiți.» Și iarăși am întâlnit o brigadă care, iertați-mă, nu se poate așa ceva. Nu se poate. Dar îmi propun să nu mai comentez, pentru că au fost o grămadă de situații judecate doar pro Călărași. Eu îi înțeleg pe băieții ăștia, că nu au bani, bravo lor, s-au mobilizat astăzi. Știam lucrul ăsta. Dar, în general, s-au achitat bine de sarcini, am dominat jocul, am avut posesie, am avut ocazii, nu am ce să le reproșez. Până la urmă, e un punct câștigat și mergem mai departe.

Nu mai știu ce se întâmplă. Valuare, cineva dorește, crede, nu știu. Dar, trebuie să se gândească în primul rând și la noi, la antrenori, pentru că suferim foarte mult și, Doamne ferește, să se întâmple ceva cu noi. Sunt un băiat tânăr, care pune suflet, prefătește foarte bine meciurile și când venim la joc întâlnim această brigadă, brigăzile dinainte, care, nu știu, e cam complicat acum. Nici nu-mi găsesc cuvintele, dar nu e bine ce se întâmplă. Parcă ne-am întors astăzi în timp. Ne-am întors în timp, pe vremea lui nea Jean (n.r. – Jean Pădureanu), Dumnezeu să-l ierte, Pinalti și așa mai departe (n.r. – adică pe vremea Cooperativei, când meciurile erau aranjate), cu probleme, cu simulări, cu jocuri d-astea care nu-și au rostul. În momentul de față, noi suntem echipa cea mai bună, echipa cea mai solidă, au spus-o cu toții. Nu înțeleg ce se întâmplă, de unde e răutate asta. Suntem echipa care joacă fotbal. Ar trebui să ne lase să jucăm. Dacă e fault, dă fault, dacă e aut, e aut. Dar să nu fluiere într-o singură direcție, că, nu știu, mi-e lehamite, așa. Credeți-mă, nu știu ce se întâmplă în momentul de față, cu arbitrii noștri, cu lumea din jur. Nu vreau să spun mai multe”, a declarat Trică.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.