Europa Casa Noastra : Malin Bot , Ene Ion si Ion Coman vin alaturi de viitorul candidat la europarlamentare Troncota Constantin maine la Craiova
Europa Casa Noastra : Malin Bot , Ene Ion si Ion Coman vin alaturi de viitorul candidat la europarlamentare Troncota Constantin maine la Craiova

Maine incepand cu ora 16:00 in Piata Mihai Viteazu din Craiova Malin Bot , Ene Ion si Ion Coman vin alaturi de viitorul candidat la europarlamentare Troncota Constantin.

Jurnalistul Malin Bot, alaturi de viitorul candidat la europarlamentarele din luna Mai. Domnul Troncota Constantin si Patriotul “Rezist, Ene Ion si domnul Ion Coman, initiatorul proiectului de revizuire a constitutiei Romaniei doresc sa discute cu craiovenii .

“#NuCedam. Maine ne vedem la Craiova, in Piata Mihai Viteazul, de la ora 16.00, cu prieten Troncota Constantin. Alaturi de noi se vor afla Ioan Ene Ion si Ion Coman. Nu cedam si vom continua sa mobilizam Romania si #diaspora.

Citeste si :  Peste 600 de craioveni au iesit in strada ! Proteste au fost si in marile orase ..

In perioada 1-4 februarie ne vedem in Suedia, Danemarca, Olanda si Belgia.

Anul acesta curatam Romania de #ciumarosie.” a scris Malin Bot pe pagina de socializare .
Este a doua vizita a acestuia in Craiova si cred ca este o ocazie buna de a afla problemele acestui oras si bineinteles neregulile administratiei PSD .

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.