Europarlamentarul Marian Jean Marinescu : Va multumesc in primul rand tuturor pentru incredere!

0
156

Astazi, 2 iulie, a inceput oficial prima sesiune plenara din cea de-a noua legislatura a Parlamentului European, a fost publicata configuratia noii legislaturi. Legislatura acestui Parlament European este formata din 7 grupuri politice, cu unul mai putin decat in legislatura anterioara.

Noul Parlament European s-a constituit astazi la Strasbourg, in urma alegerilor directe din cele 28 de state membre ce au avut loc intre 23 si 26 mai si la care au participat 51% dintre alegatori. 61% dintre eurodeputati sunt la primul mandat. Din randul eurodeputatilor romani, cele mai multe mandate le are europarlamentarul Marian Jean Marinescu.

Citeste si :  Antonio Tanjani, presedintele PE, despre Marian Jean Marinescu : ,,Este o forta pentru Romania si pentru UE”

Marian-Jean Marinescu si-a anuntat participarea in calitate de membru in mai multe comisii parlamentare: comisia pentru transport (TRAN), in cea pentru industrii (ITRE) si in cea pentru control bugetar (CONT).

„Uniunea Europeana are de astazi, oficial, un nou legislativ. Va multumesc in primul rand tuturor pentru incredere! Ma bucur ca imi continua proiectele deja incepute. Avem si o veste buna pentru Europa: in aceasta legislatura nu va mai exista grupul EFDD. Este vorba asadr, de acel grup extremist condus de deputatul britanic Nigel Farange, care nu a reusit sa indeplineasca criterii impuse de Parlament pentru constituirea unui grup politic. Ce inseamna acest lucru? Eurodeputatii extremisti nu vor avea forta necesara in legislativul european.“, a spus Marian Jean Marinescu

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.