Europarlamentarul Nicu Ștefănuță atacă dur coaliția de guvernare în timpul prezentării raportului său de mandat

0
234

Astăzi, singurul europarlamentar român afiliat Grupului Verzilor, Nicu Ștefănuță, și-a prezentat reușitele și victoriile celui de-al patrulea an de mandat – anul marilor negocieri. Nicu Ștefănuță a vorbit și despre rolul său ca raportor general al bugetului UE al anului 2023 și munca legislativă pe dosare importante pentru protejarea pădurilor și sancțiunilor europene împotriva defrișărilor ilegale și a produselor de lemn provenite din tăieri de păduri ilegale.
Eurodeputatul Nicu Ștefănuță a vorbit despre tineri, despre bursele Erasmus+ pe care vrea să le crească prin campania Erasmus Equality pentru a ajuta și tinerii care nu au sprijinul financiar al părinților.

Nicu Ștefănuță a criticat Ministrul Mediului și spune că ar trebui să dea socoteală politic și să fie tras la răspundere pentru pierderea pădurilor valoroase din siturile Natura2000 din Făgăraș si comerțul ilegal de lemn, in urma vizitei delegației Parlamentului European in Romania.
Acesta și-a arătat sprijinul față de greva profesorilor și spune că aceștia nu trebuie umiliți cu vouchere ci trebuie să primească salarii decente.
“Media europeană a finanțării educației este de peste 4.8% din buget, iar noi tratăm profesorii ca pe niște cerșetori. Voucherul propus este o ofensă pentru România educată. Profesorii trebuie recompensați în mod real, plătiți la un nivel care să le dea respect de sine și motivație în meserie.” a declarat Nicu Ștefănuță

Link raport: https://shorturl.at/ajqzN

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.