Europarlamentarul PNL, Marian Jean Marinescu : PSD-ul nu are nici un interes sa dezvolte Oltenia!

0
290

Europarlamentarul PNL, Marian Jean Marinescu : PSD-ul nu are nici un interes sa dezvolte Oltenia! 1Ieri a avut loc la sediul PNL Dolj conferinta de presa sustinuta de Stefan Stoica, presedintele PNL Dolj, Marian Jean Marinescu, europarlamentar si Ionut Stroe, deputat PNL Dolj.
Europarlamentarul PNL,Marian Jean Marinescu a explicat in cateva randuri despre situatia actuala a Olteniei iar lipsa unui spital regional si al drumului expres Craiova – Pitesti .

“Eu cred ca Liviu Dragnea nu este cu frica lui Dumnezeu dar umbla cu o Biblie dupa el si in ceea ce vorbeste utilizeaza tot timpul Biblia care este programul de guvernare , pe care l-au calcat in picioare fara nici un fel de jena. Stiti ca in programul de guvernare exista autostrazi , Sibiu – Pitesti,putem sa mergem impreuna pe ea , probabil peste vreo 10 ani , completarea coridorului 4 , Lugoj , Deva nu sunt nici acelea facute , Iasi – Tg. Mures iarasi nu este facut , Comarnic – Brasov vor sa il faca cu acord de parteneriat , este evident ca nu au nici o legatura cu programul de guvernare , indeplinescu numai populisme din programul de guvernare. Banii de la investitii la fiecare sfarsit de an ii transfera la alte directii.
PSD-ul vrea sa condamne Oltenia la saracie pentru voturi. PSD-ul nu are nici un interes sa dezvolte Oltenia. De aceea nu construiesc autostrazi, de aceea nu construiesc spitale, desi exista bani europeni pentru asta.
Dupa spitalul regional din Craiova, drumul express Craiova- Pitesti este inca o minciuna a guvernului! Nu va fi construit niciodata! Am verificat, si nu exista nici o cerere de finantare pentru acest drum. Contractele semnate nu au finantare. Cred ca dupa ce se vor lua banii pe exproprieri se va termina si cu drumul express.
Oltenia, ca si Moldova, sunt tinute intentionat de PSD in saracie. De aceea, de aici, din Craiova, ne-am alaturat si noi simbolic miilor de persoane care au inaugurat primul metru de autostrada din Moldova. Jos palaria, domnule, Stefan Mandachi! ” a spus Europarlamentarul PNL, Marian Jean Marinescu.
”I-am prezentat doamnei Cretu scrisoare primita de la Ministerul Sanatatii, chiar saptamana aceasta, cand m-am intalnit cu domnia sa la Strasbourg. Am avut o intrebare simpla pentru guvern: ce se intampla cu studiile de fezabilitate pentru cele trei spitale regionale….Reactia Comisarului Cretu la aceasta scrisoare, prin care ministrul Sanatatii pur si simplu ne minte in fata, cred ca ati vazut-o cu totii…”, a subliniat Europarlamentarul PNL, Marian Jean Marinescu. Corina Cretu a spus ca a fost socata sa citeasca lucruri care dezinformeaza populatia si un membru al Parlamentului European.
„Se spune ca studiile de fezabilitate au fost acceptate din decembrie, cand, de fapt, la ultima reuniune a comitetelor de monitorizare, din 4 februarie, s-a mentionat ca autoritatile de la Bucuresti lucreaza la studiile de fezabilitate. Nu inteleg cum poti sa cauti orice motiv sa dai vina pe Comisia Europeana. Nu este normal ca intr-o scrisoare a unui ministru in fiecare paragraf sa nu spui ce vrei tu sa faci cu spitalele regionale si sa cauti orice motiv sa dai vina pe Comisia Europeana.”, a spus Corina Cretu

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Liviu Dragnea, primul mesaj dupa referendum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.