Evadatul de la Pelendava se intoarce la inchisoare

0
432

Evadatul de la Pelendava se intoarce la inchisoare 1“In urma cu putin timp, politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dolj, cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane au localizat, identificat si prins, in zona intersectiei dintre Bulevardul Carol I si Bulevardul Dacia, din Craiova, barbatul de 26 de ani, din Bucuresti, care a evadat din Penitenciarul Craiova – Pelendava, la data de 9 august a.c.”, anunta IPJ Dolj.

Politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Dolj continua cercetarile, in vederea stabilirii intregii stari de fapt, urmand ca la definitvarea acestora sa fie facute propunerile corespunzatoare unitatii de parchet competente.

“La nivelul Inspectoratului de Politie Judetean Dolj a fost constituita o escorta formata din politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Dolj, cel in cauza fiind incarcerat in Penitenciarul Craiova”, precizeaza politistii.

Barbatul a evadat in timp ce se afla la un punct de lucru, el ispasind o pedeapsa de patru ani de inchisoare pentru furt calificat.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.