Situatie critica la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Craiova !
Situatie critica la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Craiova !

Inca trei asistente medicale de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes Craiova au fost internate in aceasta seara fiind diagnosticate cu COVID. Surse din interiorul spitalului spun ca in realitate numarul angajatilor testati pozitiv este mult mai mare, dar conducerea spitalului refuza sa dea datele catre DSP.

Situatia de la Spitalul Clinic de Boli Infectioase a explodat dupa ce, in urma cu o saptamana, conducerea spitalului a organizat o petrecere la Dubova cu mai multi angajati.

Citeste si :  Asistenta cu coronavirus la Caminul pentru Persoane Varstnice Craiova

La intoarcere o Asistenta sefa a fost testata pozitiv, dar rezultatul a fost ascuns, iar ea a intrat in concediu medical pentru a evita ancheta epidemiologica si a nu se afla de petrecerea de la Dubova. Dupa ce starea ei s-a inrautatit a fost internata in sectia de Terapie Intensiva, unde se afla si acum.

Sursele din spital spun ca in sectia de suspecti COVID nu se mai respecta circuitele, un depozit de echipamente de langa saloane fiind transformata in biroul Asistentei Sefe.

Citeste si :  Franța ia în calcul închiderea graniței cu Spania din cauza COVID-19.

Ca urmare, spitalul este acum un focar de COVID, iar conducerea spitalului cauta tapi ispasitori, astfel incat sa acopere urmele propriilor ilegalitati comise.

Lasa un comentariu aici !

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.