EXCLUSIV ! Fratele judecatorului care l-a condamnat pe Adrian Mititelu a facut puscarie pentru trafic de influenta !

0
121

Adrian Mititelu a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru dosarul transferului lui Mihai Costea la FCSB. Din completul de judecata face parte judecatorul Andrei Cosmin Mitrache.

“O s-o atac pe căile extraordinare, o să-mi caut drepturile mai departe. Vă rog să mă credeți că este o mare nedreptate și fac pușcărie nevinovat. Nu am făcut nicio faptă ilegală, este un abuz și totul are legătură cu lupta mea de a reduce echipa în prim plan. Timpul va demonstra că fac închisoare total nevinovat„, a spus Adrian Mititelu, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

Avocatul Ion Bogdan Mitrache, fratele judecatorului Andrei Cosmin Mitrache de la Curtea de Apel Craiova, a fost condamnat de Inalta Curte la 2 ani si 6 luni inchisoare pentru trafic de influenta, dupa ce a semnat acord de recunoastere a vinovatiei.

Avocatul fost prins in flagrant cand primea 9.000 euro: „I-a pretins unui denuntator 20.000 euro, sustinand ca va interveni prin intermediul fratelui sau la judecatorii din CA Craiova.

Degeaba a semnat avocatul Ion Bogdan Mitrache , din Baroul Valcea, acord de recunoastere a vinovatiei, ca tot a ajuns la inchisoare. Avocatul Mitrache, fratele judecatorului Andrei Cosmin Mitrache de la Sectia penala a Curtii de Apel Craiova, a fost condamnat la 2 ani si 6 luni inchisoare cu executare, pentru trafic de influenta.

Inalta Curte a respins, in 17 septembrie 2015, recursul avocatului Ion Bogdan Mitrache impotriva sentintei din 17 martie 2015 a Curtii de Apel Pitesti. Atunci, avocatul a fost condamnat la 2 ani si 6 luni inchisoare cu executare, intr-un dosar in care a fost acuzat ca a cerut bani promitand ca va interveni prin intermediul fratelui sau la judecatori din cadrul Curtii de Apel Craiova.

 

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

0 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.