Exclusiv ! Presedintele echipei Astra Giurgiu , Dani Coman : Nu mi s-a parut normala atitudinea celor de la Craiova care vreau sa castige partida cu 3-0 !

0
103

Presedintele echipei Astra Giurgiu, Dani Coman ne-a raspuns in exclusivitate la cateva intrebari legate de partida dintre Astra Giurgiu si CSU Craiova care trebuia sa aiba loc..

“Nu e culpa clubului nostru, asa cum am spus noi nu am spus ca e culpa clubului Craiova ca nu sa jucat meciul asa cum a fost programat inital, sambata trecuta apoi reporgramat luni. Nu sa jucat din cauza Craiovei. Nu as putea spune ca e culpa lor, nu am cerut sa piarda meciul cu 3-0, noi ne-am dorit sa jucam pe teren. Din aceasta cauza am adus ambele echipe, au fost cazati in hoteluri diferite, le-am facut teste tuturor jucatorilor tocmai pentru a juca acest meci, indiferent ca jucam cu prima sau a doua echipa noi vream sa jucam pe teren.
Au fost jucatori si de la prima echipa si de la a doua echipa asta nu e vina noastra cum nu a fost nici vina lor ca au avut oameni din staf.” a declarat Dani Coman..

Citeste si :  Fotbal : CSU Craiova, posibil focar de covid??

In privinta pierderii meciului cu 3-0, Presedintele echipei Astra Giurgiu si-a exprimat punctul de vedere: “Nu ni sa parut normal ca meciul sa se decida la masa verde. Noi am vrut sa jucam pe teren, sa ii batem pe teren, jucatorii erau foarte motivati, stim cu totii cum am pierdut la Craiova. Jucatorii care au iesit pozitiv la Bucuresti, au iesit pozitivi si la Ploiesti dar si la Giurgiu..”

In cazul in care CSU Craiova ca castiga cu 3-0 partida cu Astra Giurgiu, Dani Coman ne-a spus ca doar Comitetul Executiv poate decide, nici Liga, nici Federatia, ipotetic vorbind pentru ca nu exista din punct de vedere regulamentar daca se va intampla acest lucru atunci ar trebui sa ii dea 0-3 si Craiovei, CFR Cluj si la meciurile care ar trebui sa le dispute Dinamo. Nu sa intamplat lucru asta, nu cred ca se va intampla nici acum. Ipotetic vorbind daca se va intampla acest lucru vom merge pana la capat fiindca nu este normal.

In privinta jucatorilor, daca Astra Giurgiu pierde acest meci, in contractele lor sunt specificate si anumite bonusuri, Dani Coman ne-a spus ca este perfect adevarat. Jucatorii aveau prima de obiectiv la locul 3 si eu cred ca nu vom pierde acest si vom ramane pe locul 3 in cazul in care se va decide altceva jucatorii chiar merita cu prisosinta pentru ca in momentul in care ei nu au mai putut juca erau pe locul 3 asa ca isi merita banii..

Citeste si :  Fotbal : In aceasta seara s-a tras cortina peste etapa a 8-a din Liga 1!

In cazul care ambele echipe ar pierde cu 3-0, Dani Coman a spus ca asteapta comitetul executiv sa decida. Nu as vrea sa ma antrepronunt, nu e normal, doar ca nu mi sa parut normala atitudinea celor de la Craiova vis a vis de acest meci ca si-ar dori sa castige acest meci. Noi nu am facut acest lucru cand ei nu au putut sa joace.

 

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.