Exclusiv !!! Rasturnare de situatie in USR-Plus ! Cezar Drăgoescu a fost propus și are susținerea USR Craiova, iar PLUS Dolj este de asemenea de acord cu candidatura acestuia la funcția de viceprimar.

0
78

Declaratia facuta de Adrian-Claudiu Prisnel nu are nici o sustinere din partea Biroului National care azi a hotarat ca Cezar Dragoescu sa fie varianta USR-Plus pentru postul de viceprimar al Craiovei ..

“Cezar Dragoescu a fost propus si are sustinerea USR Craiova, iar PLUS Dolj este de asemenea de acord cu candidatura acestuia la functia de viceprimar.
Presedintele USR Dolj invoca decizia invalidarii lui Cezar Dragoescu de pe lista USR PLUS la deputati pentru a-l elimina de pe pozitia de viceprimar la Primaria Craiova.
In privinta afirmatiilor facute in trecut, care au fost scoase din conversatii private, Cezar Dragoescu a lamurit situatia si si-a cerut iertare public pentru acele printscreen-uri scoase in mod intentionat de catre anumiti colegi din intern.

Citeste si :  Alianta USR Plus a dat startul campaniei pentru prezidentiale, la Craiova

Biroul National constata ca deputatul Adrian Prisnel intretine conflictul public de la USR Dolj, incercand sa se razbune pe cel care l-a invins in cursa interna pentru locurile parlamentare. Aceasta actiune pune in pericol reusita aliantei anti-PSD din consiliul local.
Un membru Biroului National a sustinut ca domnul Cezar Dragoescu nu este potrivit sa reprezinte USR deoarece “vinde motosape”. Argument care a fost repetat.

Dat fiind ca:
-are sustinerea consilierilor locali USR PLUS si asta duce la posibilitatea unei intelegeri locale cu PNL, limitand puterea discretionara a Olgutei Vasilescu si a PSD
-a platit pretul afirmatiilor facute in trecut, in cadru privat, prin invalidarea pozitiei pentru lista parlamentara si regreta public atitudinea trecuta a castigat increderea filialei si a colegilor de la PLUS Dolj,

Biroul National a decis ca il sustine pe Cezar Dragoescu pentru pozitia de viceprimar.
La Dolj, Biroul Judetean este incomplet de pe 1 octombrie, in urma demisiei dlui Ghita. Desi au avut loc mai multe sedinte de Biroul Judetean, nu s-a luat act de demisia colegului si validarea primului supleant, Cezar Dragoescu.

Citeste si :  Alianța USR PLUS a depus astăzi semnăturile necesare candidaturii pentru Primăria și Consiliul Local Craiova

Biroul National a decis completarea BJ-ului Dolj cu primul supleant.” se arata intr-o decizie a Biroului National USR ..

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.