Exclusiv : Tiesto vine la Craiova IntenCity

0
572

IntenCity, unul dintre cele mai importante festivaluri ale României, este evenimentul care aduce la Craiova muzica de ieri, de azi și de mâine.

Între 30 iunie și 2 iulie, vino să îi vezi live pe celebrul artist pop Enrique Iglesias și pe cunoscuții artiști Alex Ferrari, Haddaway, Mahmut Orhan, Snap!, Subcarpați și mulți alții.

Alaturi de cei prezentati avem si o exclusivitate pentru voi . Celebru Dj Tiesto este al doilea nume care va ajunge la Craiova..

Tiesto s-a născut în Breda, North Brabant, Olanda pe 17 ianuarie 1969 și a devenit DJ pentru că îi place să împărtașească muzică cu ceilalți oameni. „Când eram mai tânăr, ascultam la radio un show care se numea Soul Show și programul radio mixat de Ben Liebrand; el putea să remixeze, să vină cu o serie de bucăți din alte piese și atunci mi-a venit ideea: „Vreau să fac asta!”. Producțiile au apărut ceva mai târziu, prin anul 1995: „Mi-am dorit mult să produc muzică și să o pot include în seturile mele, pentru că asta înseamnă mai multă intensitate, în tot acest proces al mixatului. Mi-am cumpărat câteva sample-uri, câteva programe pe computer și m-am apucat de lucru. Toate aceste achiziții mi-au ușurat munca cu adevărat.”

În anul 1997, împreună cu Arny Bink a creat casa de discuri Black Hole Recordings, renumită azi pentru promovarea muzicii dance de calitate. La Black Hole, Tiësto a lansat seriile de compilații Magik, Nyana și In Search of Sunrise.

Pe pagina lui Tiesto apare festivalul IntenCity .. Pe 1 Iulie va ajunge pe scena festivalului.

🎯 Doar până pe 14 aprilie, abonamentele sunt la preț special!
🎫 Acum, pe https://iticket.ro/event/intencity sau la agenția Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă (fără taxe suplimentare).

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.