Exclusiv : Totul despre Malu Mare ! Eugen Bailesteanu , Consilier PSD Malu Mare il pune la zid pe Ilie Dodocioiu ! Amanunte nestiute de multi locuitori ai comunei Malu Mare ..

0
110

Am fost prezent la ultima sedinta a Consiliului Local Malu Mare care a avut loc intr-o capela de la Biserica din cauza cazului (acum sunt 5) de coronavirus existent in Primaria Malu Mare.

Eugen Bailesteanu , Consilier PSD Malu Mare a agitat apele si asa tulburi in comuna iar azi am aflat lucruri in exclusivitate ..

Eugen Bailesteanu le-a raspuns si contestatarilor , pentru ca au fost foarte multi , explicand ca exista procesele verbale ale sedintelor in care acesta nu a fost de acord cu partidul.

Citeste si :  Europarlamentarul PNL Marian-Jean Marinescu : PSD si Alde sunt adversarii poporului roman!

“Inainte de inceperea sedintei , te chemau cu 30 de minute inainte , te bagau in birou si te prelucrau . Nu puteai sa fii de acord ” .. Eugen Bailesteanu a dat si cateva exemple de consilieri care au fost dati afara ..

“In cei 4 ani de zile am constata atata abuz din partea acestui om (nr. Ilie Dodocioiu) , a impartit oamenii in 2 : unii care platesc taxele si impozitele si ceilalti care au diferite interese..” a continuat Eugen Bailesteanu..

Eugen Bailesteanu spune si un moment interesant , Primarul din Malu Mare a pus unele persoane sa jure pe biblie ca nu il tradeaza ..

Citeste si :  Fotbal : Capitanul echpei FC U Craiova 1948 este increzator in privinta meciului de sambata

https://www.facebook.com/JurnaldeCraiova/videos/3325745364177664/

 

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.