Exclusiv Video : Iancu Tancul castiga prin KO in extra round ! Campionul Craiovei a fost acuzat ca a folosit bandaje cu fier pe picioare

0
397

Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău a fost neîncăpătoare sâmbătă seară la gala Dynamite Fighting Show 19 – Cod Roșu la Buzău.
Simbolul Olteniei în sporturile de contact sportivul Scm Craiova,campionul Dynamyte Fighting Show la categoria grea, Ionut Tancul Iancu a câștigat prin KO confruntarea cu Lutaniuc și s-a calificat în semifinala pentru Centura Dynamyte Fighting de la categoria grea.

Ionut Tancul Iancu a castigat prin KO in extra round iar la final a fost acuzat ca a folosit bandaje cu fier pe picioare..

Antrenorul lui Lutaniuc impreuna cu Alin Huiu si supervizorul francez au mers impreuna cu Ionut Tancul Iancu si antrenorul Ionut Puca la vestiare unde au verificat daca sportivul a folosit bandaje cu fier pe picioare ..

In exclusivitate va prezentam video din vestiare …

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.