Expozitie de pictura, la Galeriile Cromatic

0
845

Expozitie de pictura, la Galeriile Cromatic 1Consiliul Judetean Dolj si Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Dolj va invita miercuri, 5 iunie 2019, ora 13:00, la Galeriile Cromatic, la vernisajul Expozitiei de pictura a tinerei artiste Constanta Madalina Ruican, absolventa a Facultatii de Litere din cadrul Universitatii din Craiova.

Pictorita, membra a Asociatiei „Seniori Art Craiova“, este la prima expozitie personala, lucrarile sale fiind prezentate in urma cu doi ani la Tabara Internationala „Ilinca“ din Craiova si la Zilele comunei Fauresti din judetul Valcea.

„Constanta Madalina Ruican realizeaza o pictura de buna calitate, ce se distinge printr-un colorit estompat, discret, rafinat. Abordeaza cu predilectie peisajul, florile si naturile statice, in compozitii diverse, fiind preocupata intens de cautari care sa exprime armonia, echilibrul, cat si vibrarea fluidului cromatic, cu accente de originalitate. Un merit deosebit in formarea tinerei pictorite il are valorosul pictor si grafician craiovean Gheorghe Vlaicu.“ (prof. Ovidiu Barbulescu)

„Inzestrata cu o sensibilitate deosebita a perceptiei rafinamentului culorii, Constanta Madalina Ruican a studiat cu rabdare operele unor maestri ai picturii universale. Acum, abordeaza cu mult curaj peisajul, flori, naturi statice deosebit de complexe.“ (Gheorghe Vlaicu – pictor grafician)

Expozitia de pictura realizata de Constanta Madalina Ruican va ramane deschisa la Galeriile Cromatic pana joi, 20 iunie 2019.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.