Expozitie dedicata implinirii a 50 de ani de existenta a Festivalului Maria Tanase

0
229

Expozitie dedicata implinirii a 50 de ani de existenta a Festivalului Maria Tanase 1Consiliul Judetean Dolj si Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Dolj celebreaza 50 de ani de la infiintarea Festivalului – Concurs National al Interpretilor Cantecului Popular Romanesc Maria Tanase si deschid expozitia aniversara 50 de ani de festival: 28 mai 1969 – 28 mai 2019, marti, 28 mai, ora 12:00.

Pe simezele Galeriilor „Cromatic“ sunt expuse materiale de promovare a primei editii a festivalului. Vizitatorii expozitiei vor putea vedea, de asemenea, afise in original, fotografii, extrase din presa anului 1969, se vor putea bucura de o intoarcere in timp in acordurile muzicii Mariei Tanase.

Citeste si :  Centrul pentru Conservarea Culturii Traditionale Dolj organizeaza Alaiul Datinilor „Din batrani, din oameni buni“

Expozitia aniversara Festivalul – Concurs National Maria Tanase – 50 de ani va fi deschisa in intervalul 28 mai – 2 iunie, perioada in care s-a desfasurat prima lui editie, in anul 1969.

Evenimentul este inclus in seria manifestarilor prilejuite de celebrarea a 50 de ani si a 25 de editii de Festival Maria Tanase organizate de Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Dolj.

Folosim acest prilej pentru a mentiona ca institutia noastra – Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Dolj se delimiteaza de actiuni, proiecte, manifestari derulate de alte institutii si care prin titulatura sau insemne (logo, afis) amintesc de Festivalul Maria Tanase. Specificam ca toate proiectele Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Dolj din acest an stau sub semnul – Festivalul „Maria Tanase“ – 50 de ani si al notorietatii celui mai vechi festival de gen din tara.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.