Expozitie „Patriotismul si politicul in arta contemporana“, la Galeriile Cromatic

0
66

Expozitie „Patriotismul si politicul in arta contemporana“, la Galeriile Cromatic 1Consiliul Judetean Dolj si Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Dolj va invita luni, 22 octombrie 2018, ora 18:00, la vernisajul Expozitiei de pictura „Patriotismul si politicul in arta contemporana“, realizata de Daniel Guta, artist plastic in cadrul Biroului Imagine al Filarmonicii „Oltenia“ si membru al Asociatiei „Seniori Art“.
Alaturi de pictor se vor afla: Magda Buce Radut – critic de arta, prof. Ovidiu Barbulescu, prof. Nicolae Marinescu, precum si membri ai Asociatiei „Seniori Art“ Craiova.
Lucrarile semnate de Daniel Guta au putut fi admirate pe simezele Galeriilor Cromatic inca din septembrie 2016. Anul acesta, iubitorii de arta l-au regasit aici in expozitii personale si de grup: „Salonul de primavara“ (25 aprilie), „Icoana – fereastra spre suflet“ (9 mai); „Expozitie – manifest“, pentru viata oltenilor, la Galeriile Cromatic (23 mai); „Salonul de vara“ dedicat Centenarului Unirii (14 august).
Daniel Guta a urmat cursurile Departamentului Restaurare Conservare Arta, din cadrul Universitatii „Lucian Blaga“ din Sibiu. Prima sa expozitie a fost una de de grup, la Galeria „ARTA“, la invitatia artistului plastic Cristian Volcinscki (cu Silviu Barsanu, Robert Florica, Alexandra Panculescu, Decebal Craciun), in august 2014.
Expozitia de pictura „Patriotismul si politicul in arta contemporana“ va ramane deschisa la Galeriile Cromatic pana la 15 noiembrie 2018.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Aeroportul din Craiova a depasit un nou record la numarul de pasageri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.