„Extraterestrii exista si probabil se afla printre noi”. Anuntul primei femei astronaut din Marea Britanie

0
110

Extraterestrii exista si probabil se afla printre noi, pe Pamant, a declarat prima femeie din Marea Britanie care a ajuns in spatiu, potrivit BBC, citat de Digi24.

Helen Sharman, primul astronaut britanic si prima femeie care a vizitat statia spatiala Mir in mai 1991, a declarat pentru revista Observer Magazine ca „extraterestri exista, cu siguranta. Trebuie sa existe tot felul de forme de viata printre miliardele de stele”.

Chimistul, care acum lucreaza la Imperial College din Londra, a adaugat ca desi formele de viata extraterestra probabil ca nu au in componenta lor carbon si nitrogen, „este posibil sa fie chiar acum printre noi, dar pur si simplu nu ii putem vedea”.

In cadrul interviului, Sharman a marturisit ca in urma experientei in spatiu a invatat cat de importanti sunt oamenii si nu bunurile materiale. „In spatiu aveam toate conditiile pentru a supravietui: temperatura potrivita, mancare, apa, siguranta. Nu m-am gandit deloc la obiectele pe care le detineam pe Pamant. Cand zburam deasupra anumitor parti de pe glob, intotdeauna ma gandeam la persoanele iubite”.

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

0 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.