FBI se implica in cazul anchetei de la Caracal!

0
437

Cazul de la Caracal a depasit granitele Romaniei si a ajuns chiar in America . Langa Caracal la cativa km se afla scutul de la Deveselu .

Surse convergente au precizat ca in cazul crimelor de la Caracal s-a solicitat implicarea Politiei Federale Americane (FBI).

”Indemnam ferm toate guvernele sa combata traficul de persoane prin servicii de protectie cuprinzatoare si concentrate pe victime, prin masuri de preventie a infractiunilor care vizeaza direct tacticile traficantilor si informeaza mai bine comunitatile si prin acuzarea si condamnarea traficantilor, pentru a-i face sa raspunda penal pentru faptele lor”, se scrie in mesaj al Ambasadei SUA la Bucuresti .

Se pare ca anchetatorii romani nu au neaparata nevoie de expertiza FBI, dar scandalul sta sa bubuie intr-o noua zona. In presa deja s-a relatat ca in zona Oltului este un adevarat cuib de retele de interlopi care se ocupa cu traficul de carne vie (prostitutie).

Citeste si :  Gheorghe Dinca a fost transferat din Arestul IPJ Olt in Arestul Preventiv din Capitala

Specialistii FBI au fost chemati pentru ca in apropiere se afla si baza de la Deveselu si este posibil ca in cazul in care ancheta merge spre destructurarea unor retele de traficanti de carne vie sa aflam ca militarii americani s-au dedulcit la ”comorile” din Romania.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.