FCU Craiova a pus în vânzare biletele pentru partida cu FCSB .

0
157

Stiinta a avut parte de multe evenimente in ultimele 48 de ore iar de azi au intrat in cantonament pentru pregatirea partidei cu FCSB care are loc sambata pe stadionul din Banie.

Au fost unele discutii in privinta capitanului de echipa iar Adrian Mititelu jr. a pus capat acestei discutii iar conducerea a decis ca ALBU SI DIALLO VOR FI CAPITANII ECHIPEI !
Antrenorul Adrian Mutu va decide caruia dintre ei le va acorda banderola de capitan la meciurile ce urmeaza.

„Ca urmare a zvonurilor apărute în presă, în privința demiterii antrenorului Adrian Mutu, clubul nostru face urmatoarele precizări:
• Conducerea clubului nu a discutat și nu a contactat niciun antrenor în vederea înlocuirii lui Adrian Mutu;
• Conducerea clubului acordă în continuare încredere totală antrenorului Adrian Mutu și staff-ului său;
• Soarta staff-ului tehnic nu depinde de rezultatul meciului cu FCSB, dar nici de cel cu CSU!
Facem apel la răbdare și calmitate în privința rezultatelor. Este nevoie de timp ca jocul să dea roade, iar rezultatele să apară. Suntem un club ce a fost nimicit de două ori – o dată în 2011 și o dată în 2014.
Nu se poate face primăvară dupa 8 etape, dar nici îngheț. Mai sunt multe meciuri de disputat și, cu siguranță, echipa va intra pe o pantă ascendentă.
Haideți cu toții la stadion, sâmbătă, de la ora 20:00, unde echipa noastră va înfrunta veșnica rivală din București, după 10 ani.
Echipa are nevoie de susținere, încredere și încurajări!” se mentioneaza in comunicatul clubului din Banie.

Citeste si :  Fotbal : Mos Craciun a ajuns si la juniorii echipei Universitatea Craiova

FCU Craiova, echipa antrenată de Adrian Mutu, a fost invitată la deschiderea noului an școlar de la Liceul Energetic Craiova.

De altfel, Adrian Mutu chiar a jucat ieri într-un meci demonstrativ între FCU Craiova și Liceul Energetic Craiova. Adrian Mutu chiar a și marcat un gol, evident sub uralele tuturor celor prezenți pe margine. Pe teren s-au aflat și ceilalți jucători de la FCU Craiova.

🎫 FCU Craiova pune în vânzare bilete online pentru partida cu FCSB , din data de 18 septembrie, de la ora 20:00.
🔜 Biletele pot fi achiziționate de la Magazinul Oficial al Clubului începând de luni și de la casa de bilete, amplasată în fața Sălii Polivalente, începând de marți.
➡️ Bilete: https://bit.ly/3k1uvpm
➡️ Abonamente: https://bit.ly/3yncYge

Citeste si :  Fotbal : Samuel Luica ne-a raspuns la cateva intrebari ! Jucatorul echipei Universitatea Craiova a revenit zilele trecute la echipa ..

ℹ️ Pentru meciul de sâmbătă, dintre FCU Craiova și 𝗙𝗖𝗦𝗕, 𝗮𝗰𝗰𝗲𝘀𝘂𝗹 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶𝗹𝗼𝗿 cu vârsta de până la 𝟭𝟰 𝗮𝗻𝗶 𝘀𝗲 𝘃𝗮 𝗳𝗮𝗰𝗲 𝗴𝗿𝗮𝘁𝘂𝗶𝘁.
➡️ Tichetele se vor putea ridica doar de la magazinul oficial al clubului, situat pe strada Sfântul Dumitru, nr. 1, în baza unei copii a certificatului de naștere.
➡️ Accesul pe stadion se va face doar pe la porțile 8, 9, 10 și 11 (tribuna a II-a). Copilul trebuie însoțit de un adult, posesor de bilet cu valoare.
➡️ Acest tichet este valabil doar pentru copiii cu vârsta de până la 14 ani, care vor prezenta, la intrarea în arenă, copia sau certificatul de naștere în original și vor fi însoțiți de către un adult.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.