FCU Craiova intalneste Academica Clinceni astazi de la ora 17:30 . Afla de aici ultimele informatii ..

0
233

FCU Craiova intalneste Academica Clinceni pe stadionul din Craiova incepand cu ora 17:30. Eugen Trica a sustinut ieri o conferinta de presa in cadrul careia a prefatat meciul de astazi . 

„Avem un meci cu o echipă care vine după un rezultat foarte bun cu Dinamo. Am văzut că au anunțat că vor juca și pe o primă dublă, deci vor veni foarte montați la noi. Însă. noi avem nevoie de aportul suporterilor. Sper să vină în număr cât mai mare la stadion. Fac un apel pe această cale la toți suporterii noștri.” a spus Eugen Trica in cadrul conferintei de presa.

De aceasta data, FCU Craiova are sustinerea si Peluzei Sud 97.

„Mâine ne vedem la meci! Noile reglementări permit intrarea pe stadion atât a persoanelor vaccinate, cât și a celor nevaccinate, dar trecute prin boală sau care prezintă rezultatul unui test negativ! Așa că, după 2 luni de așteptare, revenim pe stadion!

Întrunirea are loc la ora 17:00 în fața Peluzei Sud! Toți în negru! Testele se pot efectua pe esplanada din fața Peluzei Sud!” au anuntat intr-un mesaj postat pe reteaua de socializare.

Eugen Trica se va baza la meciul de azi pe urmatorul lot de jucatori:
PORTARI: Mogoșanu, Popa
FUNDAȘI: Negru, Kovacic, Gajic, Huyghebaert, Busu
MIJLOCAȘI: Blidar, Pop, Albu, Baeten, Van Durmen, Asamoah, Marquet, Achim
ATACANȚI: Balan, Ondaan, Sidibe, Raicea, Compagno.

Citeste si :  Fotbal : Toate rezultatele inregistrate in „16-imile" Cupei Romaniei

Arbitri si Observatori
Arbitru: Rusandu Lucian – Sfântu Gheorghe
Asistent: Bucsi Imre-Laszlo – Sfântu Gheorghe
Asistent: Ghiciulescu Raul Constantin – Lugoj
Rezervă: Amorăriței Mihai – Câmpina
Observator: Fecioru Corneliu – Bucureşti

Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, au acces pe stadion, în limita a 50% din capacitate, următoarele categorii de persoane (regulă care se aplică automat și în cazul reprezentanților mass media):
• Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
• Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;
• Măsurile prevăzute în prezenta anexă nu se aplică în cazul persoanelor care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani și sunt însoțite de o persoană cu vârsta mai mare de 18 ani și care face dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
➡️ Suporterii vor putea face astăzi și mâine testele rapide antigen la următoarele locații ale Clinicii Sante:
• Punct testare clinica Sante, situat pe Str. Vasile Alecsandri, nr. 46 (în spatele Pieței Mari)
● Program testare: 08:00-15:00
Telefon: 0251 425 660
• Punct testare clinica Sante, situat pe Bld. Nicolae Titulescu, nr. 30 (în apropiere de Gradina Botanică);
● Program testare: 08:00-14:00
Telefon: 0251 591 720
• Punct testare clinica Sante, situat pe Bld. Oltenia, nr. 34 (vis-a-vis de Orizont, în Craiovița);
● Program testare: 08:00-14:00
Telefon: 0351 430 940
• Punct testare clinica Sante, situat pe Bld. 1 Mai, nr. 65, bl. 20, sc. 2 (vis-a-vis de piața 1 Mai);
● Program testare: 08:00-14:00
Telefon: 0251 453 856
• Punct de testare clinica Sante, situat pe Strada Împăratul Traian, nr. 213.
● Program testare: 08:00-14:00
Telefon: 0351 490 947
➡️ În ziua meciului, Clinica Sante va avea un punct de testare la Casa de Bilete de la Sala Polivalenta, între orele 10 și 15.
De la ora 15 până la ora 17:30, Clinica German Diagnose va asigura, de asemenea, testarea rapida a suporterilor pe esplanada arenei din Bănie.
German Diagnose va oferi, în urma testării, brățara ce confirmă rezultatul negativ necesar intrării pe stadion. În cazul unui test cu rezultat pozitiv, accesul va fi restricționat.
Rezultatul testului va fi livrat în 15 minute.
Prețul testului antigen SARS-CoV-2 este de 30 lei/persoană.
Suporterii care vor solicita testarea atât la casa de bilete a clubului, cât și la clinicile Sante, precum și la partenerul nostru German Diagnose, vor trebui să prezinte abonamentul sau biletul.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.