Festivalul IntenCity: A treia seară pe Mainstage

0
387

Festivalul IntenCity, aflat acum la cea de-a doua ediție, aduce în Craiova artiști de renume din industria muzicală internațională. Întregul eveniment va avea loc între 30 iunie și 2 iulie pe Stadionul Ion Oblemenco și la Sala Polivalentă.

În ultima seară a festivalului vom petrece pe ritmurile pop ale lui Enrique Iglesias. El și-a început cariera muzicală la începutul anilor ’90 și a câștigat rapid recunoaștere internațională. Primul său album de studio, intitulat simplu “Enrique Iglesias”, a avut un succes imens în întreaga lume, cu hituri precum “Si Tú Te Vas” și “Experiencia Religiosa”. De-a lungul carierei sale, a lansat numeroase albume de succes, care au inclus hituri precum “Bailamos”, “Hero”, “Escape”, “Tonight (I’m Lovin’ You)” și “Bailando”.

Pe parcursul serii vor urca pe scena IntenCity și Kiss kiss in the Mix cu Emil Safta și Tom Crîngureanu, Alex Ferrari, Oceana, Ruslana și Gianluca Vacchi.

Festivalul IntenCity: A treia seară pe Mainstage 1

Despre IntenCity Festival
Festivalul IntenCity este organizat, începând cu vara anului 2022, de Opera Română Craiova cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.

Conceptul festivalului își propune să reunească anual o varietate de genuri și influențe muzicale, iar alături de BCR, sponsorul nostru principal, aducem laolaltă muzica de ieri, de azi și de mâine.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi aici:
https://iticket.ro/event/intencity
https://www.craiovaintencity.ro/

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.