Festivalul Internațional Adrian Păunescu continua cu un spectacol la Teatrul de Vara din Parcul Romanescu

0
338

În același iulie în care Adrian Păunescu ar fi împlinit 80 de ani, în același an în care se împlinesc 50 de ani de la prima manifestare a Cenaclului Flacăra, la Craiova, în perioada 21 – 23 iulie 2023, are loc cea de-a IX-a ediție a Festivalului Internațional Adrian Păunescu.

Fiica poetului, Ana-Maria Păunescu, a lansat o carte ce cuprinde poezii de dragoste ale scriitorului chiar in prima zi a festivalului ..
Urmează trei zile de spectacole, concursuri și momente literare care vor avea loc pe scenele Teatrului Național „Marin Sorescu”, Filarmonicii Oltenia, Teatrului de Vară din Parcul Romanescu, dar și la Casa de Cultură „Adrian Păunescu”, din comuna Bârca.

Cenaclul Flacara va invita la un spectacol la care si-au anunțat participarea: Ducu Bertzi, Emeric Imre, Magda Puskas, Cristian Buică, Dinu Olărașu, Majay Gyozo, Marius Bațu, Vanghele Gogu, Walter Ghicolescu, Cătălin Stepa, Mădălina Amon, Alina Amon, Generația Folk, Daniel Șerban, Andrei Păunescu și Trupa Totuși (Ionel Tănase – tobe, Rareș Suciu – bass, Maria Măgirescu – voce).

De la ora 19:00, la Teatrul de Vară, vă așteptăm la o seară de Cenaclu Flacăra.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.