Festivalul Puppets Occupy Street : Se impun restrictii de circulatie 1Primăria Municipiului Craiova anunţă că pe perioada desfăşurării animaţiilor stradale care se vor desfăşura în cadrul proiectului „Puppets Occupy Street” – ediţia a IV-a, eveniment organizat de Teatrul pentru copii şi tineret Colibri, în perioada 25 august – 1 septembrie 2017, se vor institui restricţii temporare de circulaţie rutieră.

Astfel:

În zilele de 25 august şi 1 septembrie 2017, în intervalul orar 18.00-21.00 se va închide circulatia rutieră pe str. A.I.Cuza, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Fraţii Goleşti şi intersecţia cu str. Calea Bucureşti.

Citeste si :  Teatrul Colibri Craiova & Teatrul ACT Bucuresti: parteneriat unic in Romania, realizat de 4 ani la Craiova

În zilele de 25 august şi 1 septembrie 2017, în intervalul orar 21.00-22.00 se va închide circulatia rutieră pe următoarele sectoare de drum:

Calea Bucureşti pe sensul de mers către Universitate, tronsonul cuprins între McDonalds şi Universitate;
Calea Bucureşti pe ambele sensuri, tronsonul cuprins între Universitate şi Km. 0;
Nicolae Titulescu pe ambele sensuri, tronsonul cuprins între intersecţia cu Km. 0 şi str. C-tin Brâncuşi;
Pasajul Nicolae Titulescu;
Brestei, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Iancu Jianu şi Km. 0;
Str. Ştefan cel Mare, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Principatele Unite şi Km. 0;
Unirii, tronsonul cuprins între Km. 0 şi intersecţia cu str. A.I. Cuza.
Pe perioada desfăşurării deplasării accesul pe străzile adiacente, inclusiv circulaţia prin intersecţia de la Universitate, se va realiza sub îndrumarea agenţilor de poliţie.

Citeste si :  Se mentin restrictiile de circulatie cauzate de canicula in 6 judete

Traseele de autobuz şi tramvai ale căror rute sunt incluse sectoarelor de drum restricţionate, se suspendă în intervalul 21.00-22.00.

Lasa un comentariu aici !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.